• Social media advertising

  Middels social media advertising kun je super gericht je boodschap overbrengen op je doelgroep. Wij hebben de ervaring en strategie om waardevolle campagnes te realiseren. Wil jij jouw doelgroep bereiken en jouw boodschap gerichter overbrengen via je social media kanalen? Vraag dan een social media review aan.

  Waarom de social media review?

  • Gratis social media review t.w.v. €320,-
  • Inzicht in het optimaal benutten van jouw mediabudget
  • Heldere social media advertising strategie op maat
  • Optimaal bereik van jouw doelgroep

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis social ads review

  Een rapport met verbeterpunten voor meer omzet
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Met Facebook kan je zeer gericht je doelgroep bereiken. Er zijn zeer veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken, die via andere kanalen niet of nauwelijks mogelijk zijn."

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Hoe gaan wij te werk?

Hoe bepalen we de strategie?

Het social media landschap is zeer divers. We hebben te maken met verschillende media, verschil in demografie per medium en verschil in uitingen. Om die reden is het belangrijk om een goede strategie te formuleren.

Wij kunnen zeer accuraat doorrekenen met welke investering we welke resultaten kunnen bereiken. Op die manier bieden we veel duidelijkheid voordat we live gaan met een campagne.

Hoe realiseren we de creatie?

De creatie moet toegespitst worden op de doelgroep, het kanaal en het device van de doelgroep. Wij ontwikkelen creatie in alle mogelijke formats zodat we jullie boodschap zo goed mogelijk kunnen overdragen.

Wat is Facebook adverteren?

Facebook is nog steeds een groot medium met veel bereik. We herkennen dat de doelgroep veroudert en dat jongere mensen de verschuiving maken naar media als Instagram. Toch blijft het engagement op Facebook erg groot en is het een goed medium om je doelen te bereiken.

Wat is LinkedIn advertising?

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Het platform biedt erg goede targeting mogelijkheden. Je kan doelgroepen bereiken op basis van positie, functie en het bedrijf waarbinnen ze actief zijn. Tevens kan je de doelgroep bereiken middels text-ads en in de story. Verder is het targeten van de in-mail erg sterk wanneer je je boodschap direct onder de aandacht wilt brengen.

Wat is YouTube advertising?

YouTube is een icoon in de nieuwe media. Op het platform wordt per dag 80.000 uur video gekeken en er worden iedere dag opnieuw 300.000 video’s online gezet. Voor adverteerders biedt het platform de mogelijkheid om goedkoop veel mensen te bereiken middels zeer specifieke targeting.

Wat is Instagram advertising?

Instagram is het snelstgroeiende kanaal met advertentiemogelijkheden. Begin 2019 was het aantal dagelijkse Nederlandse gebruikers gestegen naar 2,7 miljoen. Dat zijn dus 2,7 miljoen mensen die iedere dag inloggen op Instagram. Met het visuele karakter en het sterke “stories” onderdeel biedt het veel mogelijkheden om goed te communiceren met de doelgroep.

Wat is Snapchat advertising?

Snapchat heeft sinds 2018 het advertentieplatform geopend. Wij hebben direct na het openen van het platform zeer goede resultaten behaald. De kosten voor een interactie zijn laag en het bereik is goed. Gebruikers klikken nog minder snel door op basis van een advertentie en dus is het engagement nog relatief laag, maar dankzij de lage kosten lijkt Snapchat wel degelijk de moeite waard te zijn.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis social ads review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.