Menu

SEO content

Content is een van de drie belangrijkste SEO factoren

Op zoek naar een SEO tekstschrijver?

Content heeft zowel waarde voor Google als voor de consument. Google scant de content om erachter te komen waar een bepaalde pagina op een website over gaat én welke zoekopdracht (zoekwoord) verwant is aan deze pagina. De consument gebruikt Google om informatie in te winnen of om verleid te worden tot aankoop. Om te zorgen dat zowel Google als de consument de informatie vinden die ze zoeken, optimaliseren wij teksten voor SEO.

Waarom content laten schrijven bij Brandfirm?

 • Gespecialiseerde content optimalisatie tools
 • Vergelijking met je sterkste concurrenten
 • 2 Nominaties Dutch Search Awards 2017
 • Bewezen trackrecord voor geoptimaliseerde content
 • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om de content op de website te verbeteren. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

Formulier SEO content

Gratis content check

Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met onze succesformule voor content optimalisatie .

 • Gratis content check
 • Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met onze succesformule voor content optimalisatie .

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Klanten waar wij trots op zijn:

Content is zowel voor bezoekers als voor Google een belangrijke factor. Je kan mooie resultaten behalen door onder andere synoniemen en longtail zoekwoorden toe te voegen. Daarmee wordt de content waardevoller ten opzichte van de concurrenten. Daarnaast zijn er nog andere slimme on page SEO technieken waarmee we je kunnen helpen.

Tom Ridder

SEO Specialist

SEO content proces in 9 stappen.

1

Contentanalyse & zoekwoordanalyse

Voordat wij aan de slag gaan met het schrijven van SEO teksten doen we een content analyse. Zijn de huidige teksten goed geoptimaliseerd voor Google en bieden ze de informatie waar je bezoeker naar op zoek is? In de content analyse verwerken ook overtuigingstechnieken, zodat jouw content bezoekers overtuigt jouw product(en) en/of dienst(en) af te nemen. Om te bepalen op welke zoekwoorden de teksten moeten ranken, voeren we een zoekwoordanalyse uit.

2

Kick off

Voordat wij starten met het schrijven van de teksten doen wij graag een kick off. Tijdens deze kick off bespreken we je werkwijze, USP’s, productenbestand, tone of voice en aanvullende belangrijke informatie.

3

Strategie bepalen

Nu we weten welke producten en diensten belangrijk zijn en op welke zoekwoorden we gevonden willen worden, gaan we een strategie bepalen. We bepalen in de strategie welke producten of diensten prioriteit hebben. Ook bepalen we de quick wins. Daardoor weten we voor welke pagina’s wij teksten gaan schrijven.

4

Concurrentie analyse

Bij de concurrentie analyse bekijken we welke concurrenten het goed doen in de organische (onbetaalde) resultaten van Google. Bijvoorbeeld op welke zoekwoorden worden zij wel gevonden, en jij niet? Of juist andersom! Ook kijken we naar de teksten op hun website pagina’s, zodat we weten waar nog mogelijkheden liggen.

5

Content schrijven

Met alle bovenstaande informatie kunnen wij aan de slag! We schrijven de teksten aan de hand van de door jou geleverde input en optimaliseren ze vervolgens voor Google. Wij werken met meerdere contenttools, zodat we zo veel mogelijk resultaat kunnen behalen.

6

Feedbackronde (optioneel)

Vooral na het schrijven van de eerste teksten doen wij graag een feedbackronde. Tijdens deze feedbackronde komen we erachter of de informatie in de teksten juist is, de tone-of-voice klopt en of alle belangrijke informatie in de tekst staat. In sommige gevallen is een feedbackronde niet nodig, daarom is het optioneel!

7

Content optimalisatie

Indien er na de feedbackronde nog teksten herschreven moeten worden, gaan we hier mee aan de slag. Ook optimaliseren we de teksten nog eenmaal, zodat ook na de aanpassingen de tekst nog steeds een hoge Content Performance Score (CPS) heeft.

8

Oplevering

Wanneer de tekst herschreven en geoptimaliseerd is, kunnen we de tekst opleveren! Afhankelijk van de wens van de klant kunnen wij de teksten in het CMS van de website invoeren.

9

Resultaten meten

Na het invoeren van de teksten meten we de resultaten!

Het is tijd…

Vraag de content check aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de content check aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Ons SEO team.

Het SEO team bestaat uit 8 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Guus, Jur, Tim, Jasper, Nelson, Tom, Rachelle, Emma, Romy en Meggy.

SEO content laten schrijven

Wil je weten hoe jouw content presteert? En hoe deze voor SEO kan worden geoptimaliseerd? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Waarom content laten schrijven bij Brandfirm?

 • Google Premier Partner met een 9,7 als beoordeling
 • 85% van de website die wij analyseren blijkt omzet mis te lopen
 • Bewezen SEO succesformule voor leads uit Google
 • Genomineerd voor beste SEO case ‘Dutch Search Awards 2017’

Ontvang onze content check met uitgebreid advies om de prestaties van jouw website te verbeteren.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.