Testimonials

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen

Hostnet

Brandfirm heeft ons erg goed geholpen om onze positie in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Zij denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen hun afspraken na.

Willem Jan Rutgers, E-commerce Manager Hostnet

LevaLeva

Brandfirm stroopt de mouwen op en levert concrete resultaten. Ze communiceren goed en houden het altijd realistisch, wat ons bijzonder beviel in een vakgebied waar valse beloftes en vage theorieën de overhand hebben!

Jacob van Duijn, Eigenaar Levaleva.nl

Mentaal Beter

Samen met Brandfirm zijn wij in staat om de processen rondom SEO te optimaliseren. De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.

Rodney Pikaar, Marketing Manager Mentaal Beter

DAAN auctions

Vandaag de dag gebruiken de meeste mensen Google om te vinden wat ze zoeken. Daardoor is Google dan ook een van onze belangrijkste partners. Brandfirm heeft er mede voor gezorgd dat we organisch erg goed vindbaar zijn in Google. Vooral de belangrijkste keywords hebben zij zo goed gepositioneerd dat wij vaak in de top-3 organische zoekresultaten te vinden zijn. Experts op het gebied van SEO mogen ze zich zeker noemen.

Joel Bijlmer, Online Manager DAAN auctions

Strictly Digital

Wij zijn een online marketing bureau met expertise in remarketing en zochten voor linkbuildingdienst een betrouwbare partner. Brandfirm is een linkbuilding bureau met veel kennis, een goed trackrecord en ze houden zich aan de richtlijnen van Google. Inmiddels helpen ze meerdere klanten van ons en bij iedere klant zijn we te spreken over de aanpak en resultaten. Wij zijn inmiddels 2 jaar klant en drinken geregeld een biertje met de jongens van Brandfirm!

Kenneth Wong Loi Sing, Strictly Digital

Teapottery

Meer tevreden kan een klant niet worden. Dat is onze ervaring met Brandfirm. Wij hebben een ongekend resultaat laten boeken door van plek 7 in google naar nummer 1 te gaan. Wij zijn een klein bedrijf dat moet concurreren tegen een Bol, Wehkamp en Fonq. Brandfirm heeft ervoor gezorgd dat wij permanent boven deze bedrijven staan. Dit zou met AdWords moeilijk worden omdat die bedrijven onbeperkt budget hebben voor AdWords.

Wij hebben destijds een keuze gemaakt om geld te stoppen in Google AdWords of linkbuilding. Na 7 maanden kan ik met zekerheid zeggen dat linkbuilding de beste optie is. Het geld  dat wij hebben uitgegeven bij Brandfirm zou bij google Adwords met dit aantal kliks in 2 -3 maanden verslonden zijn en dan stopt per direct je bezoekersstroom. Wij profiteren nog steeds van een nummer 1 plek en mogen zeggen dat we hier met een expert te maken hebben.

Menno Broekhuizen, Teapottery

Finley

Als klant van Brandfirm ben ik erg tevreden over het huidige resultaat, omdat de communicatie en vorderingen zichtbaar zijn. De inzet en flexibiliteit van Brandfirm geven mij vertrouwen voor de toekomst. Ik hoop dan ook dat we nog veel mooie projecten mogen doen en dat de lopende zaken tot mooie hoogtes worden gebracht mede door jullie inzet.

Rory Bertram, Finley

Easyzzp.nl

Om  als online administratiekantoor voor ZZP’ers te worden gevonden in Google is heel belangrijk! Brandfirm heeft meegeholpen om de meest relevante zoekwoorden te selecteren, de website te optimaliseren en hiermee ons doel “gevonden worden door onze potentiële klanten” te realiseren. Wij introduceren met veel vertrouwen de diensten van Brandfirm bij onze klanten, vrienden en kennissen.

Rodney Pikaar, Eigenaar Easyzzp.nl

Manualise

Brandfirm heeft op meerder vlakken zichzelf bewezen. Een van onze pagina’s heeft vanuit het niets binnen een paar maanden een top 3 positie bij Google gekregen. Ook een tiental andere pagina’s van ons hebben door de linkbuildingactiviteiten van Brandfirm hun top 5 posities behouden of zijn zelfs naar de top 3 doorgestegen. Ik heb veel verwachtingen van de nieuwe key words waar ze nu mee aan de slag gaan. De eerste resultaten zien er alweer erg gunstig uit.

Ferry Vermeulen, Eigenaar Manualise

TheNextBest Web

Brandfirm speelt nauwkeurig in op onze behoeften. Doordat Brandfirm oprecht betrokken zijn kunnen wij altijd op ze rekenen. Daarnaast geven zij ons de ruimte om te kunnen fungeren als een van hen. Hierdoor werken wij samen met een duidelijke visie zodat wij onze doelen realiseren. Niet alleen hebben we goede resultaten behaald, maar is Brandfirm een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Robert Marousseev, TheNextBest Web