Menu

Programmatic Advertising

Bereik jouw potentiële klant op het perfecte moment

Benut geheel je online marketing potentie

Nog succesvoller je potentiële klanten bereiken met als resultaat meer sales en meer omzet? Programmatic advertising is voor jou de uitkomst!

Programmatic advertising is de inkoop van advertising, zonder tussenkomst van mensen. Met deze efficiënte werkwijze halen wij meer resultaat uit jouw marketing budget. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis Programmatic scan aan.

Waarom de Programmatic scan?

  • Gratis Programmatic scan t.w.v. €510,-
  • Een duidelijk stappenplan naar meer resultaat
  • Optimaal rendement uit jouw marketingbudget
  • Perfect je potentiële klant targetten
  • In-house ontwikkelde toolkit

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de scan doen we een voorstel om jouw potentie in de praktijk te brengen. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Met programmatic advertising vertoon je de perfecte advertentie of het perfecte moment bij de perfecte persoon. Met deze efficiënte werkwijze haal je dus meer uit je marketingbudget en vertoon jij relevantere advertenties en minder irritaties.

Nick Ofman

Programmatic specialist

Programmatic Advertising in 6 stappen

1

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? Mensen die je beeld, video of audio zien of horen verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een beter rendement op je campagnes.

2

Strategie uitschrijven

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

3

Mediacreatie

Dan gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van de benodigde media. Deze voldoen aan de wijze waarop we de doelgroep aan willen spreken en aan de strategie die is gedefinieerd.

4

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou nog de campagnes na aan de hand van de uitgedachte strategie.

5

Inrichten van de metingen

Vooraf gedefinieerde doelstellingen en KPI’s dienen we wel goed inzichtelijk te willen krijgen. Middels verschillende tools willen we dit continue blijven meten en monitoren om deze doelen ook te bereiken.

6

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Het is tijd...

Vraag de Programmatic scan aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de Programmatic scan aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Multi-channel advertising

Waarom alleen focussen op Programmatic? Misschien liggen jouw echte kansen wel in Search of Social advertising. Wij zijn gespecialiseerd in multi-channel advertising. Laat je wegblazen door bijvoorbeeld de combinatie van Facebook en andere Social Media, Search en YouTube.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor Programmatic?

  • Genomineerd voor Dutch Search Awards 2017
  • Inhouse media creatie en campagnemanagement
  • Multi-channel dienstverlening
  • Adverteren o.b.v. een script
  • Content optimaal op de doelgroep afgestemd
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.