Programmatic advertising

Nog succesvoller je potentiële klanten bereiken met als resultaat meer sales en omzet? Programmatic advertising is voor de uitkomst voor jou!

Programmatic advertising is het inkopen van advertentieruimte, zonder tussenkomst van mensen. Met deze efficiënte werkwijze halen wij meer resultaat uit jouw marketingbudget. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan de programmatic review aan.

 

Waarom de programmatic review?

  1. Een duidelijk stappenplan naar meer resultaat
  2. Optimaal rendement uit jouw marketingbudget
  3. Perfect je potentiële klant targetten

 

Gratis programmatic review

Haal optimaal rendement uit jouw marketingbudget

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik Diks Autoverhuur

Brandfirm heeft ons benaderd voor een samenwerking. Het enthousiasme en de passie waarmee ze de oplossing presenteerden overtuigde ons van de samenwerking. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Met veel kennis en creativiteit wordt er gewerkt aan het verbeteren van onze website en SEO.

Jeroen Kamera Express

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander De Reddingsbrigade

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke Miele

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny The Phone Lab

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris Blokker

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard IP-Camshop
Bart Everink Teamleider Ads

Doelgroepen bepalen

Welke doelgroep gaan we op welke manier aanspreken? Mensen die je beeld, video of audio zien of horen verdienen een zo persoonlijk mogelijke aanpak. De beloning is een beter rendement op je campagnes.

Strategie uitschrijven

Hoe gaan we in gesprek met de doelgroepen? Aan welke content heeft de doelgroep op welk moment behoefte? Waarmee belonen we de doelgroep wanneer ze doen wat we willen? Het strategische spel is begonnen.

Mediacreatie

Dan gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van de benodigde media. Deze zijn uiteraard altijd in lijn met de strategie die is gedefinieerd en de wijze waarop we de doelgroep willen aanspreken.

Inrichten van de campagnes

De verschillende campagnes worden ingericht en gecontroleerd. Voor livegang lopen we samen met jou nog de campagnes na aan de hand van de uitgedachte strategie.

Inrichten van de metingen

Vooraf gedefinieerde doelstellingen en KPI’s dienen we wel goed inzichtelijk te krijgen. Middels verschillende tools willen we dit continue blijven meten en monitoren om deze doelen ook te bereiken.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Wie zijn wij?

Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 25 gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketing strategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketing bureaus rekenen.

  1. Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  2. Opgenomen in de Emerce 100
  3. Drie jaar op rij de FD Gazellen Award

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.