Programmatic advertising

Nog succesvoller je potentiële klanten bereiken met als resultaat meer sales en omzet? Programmatic advertising is de uitkomst voor jou!

Programmatic advertising is het inkopen van online advertentieruimte, zonder tussenkomst van mensen. Met deze efficiënte werkwijze halen wij meer resultaat uit jouw marketingbudget. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan de Programmatic review aan.

 

Waarom de programmatic review?

  1. Een duidelijk stappenplan naar meer resultaat
  2. Optimaal rendement uit jouw marketingbudget
  3. Perfect je potentiële klant targetten

Gratis programmatic review

Haal optimaal rendement uit jouw marketingbudget

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik Diks Autoverhuur

Brandfirm heeft ons benaderd voor een samenwerking. Het enthousiasme en de passie waarmee ze de oplossing presenteerden overtuigde ons van de samenwerking. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Met veel kennis en creativiteit wordt er gewerkt aan het verbeteren van onze website en SEO.

Jeroen Kamera Express

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander De Reddingsbrigade

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke Miele

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke, gemotiveerde medewerkers!

Danny The Phone Lab

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris Blokker

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard IP-Camshop
Bart Everink Teamleider Ads

Wat is programmatic advertising en wat is het belang?

Programmatic marketing of advertising is the new kid on the block. Het medialandschap werkt nog in grote mate middels direct deals en vraag en aanbod. Dit betekent dat je bijvoorbeeld Sanoma belt om een dag een advertentie op NU.nl te kopen. 

Programmatic verandert deze wisselwerking. Dankzij programmatic kun je vooraf instellen onder welke voorwaarden en voor welk bedrag je wilt dat je advertentie op NU.nl wordt vertoond. Dit wordt ‘programmatic buying’ genoemd. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie die je op NU wilt vertonen gedurende een regenbui op een doordeweekse dag in Amsterdam, tegen een bod van 10,- per 1000 vertoningen. Dit kun je realiseren middels programmatic advertising. Zo toon je de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep. Ready for the future? Kies programmatic advertising! 

Programmatic advertising bij Brandfirm

Bij online marketingbureau Brandfirm kopen wij direct in op de plekken waar jij wilt staan. Wil jij online adverteren op de schermen bij het Centraal Station worden vertoond of toch liever in de buurt van supermarkten? Allemaal geen probleem voor ons! Jij hebt straks voor de beste prijs de beste plek. 

Doelgroepen bepalen

Het is belangrijk dat we eerst een duidelijk beeld hebben van de doelgroep en hoe we die mensen gaan aanspreken. Customer data en online gedrag van de doelgroep helpt hierbij. Hoe persoonlijker de aanpak, hoe beter het rendement op de programmatic advertising campagnes.

Strategie uitschrijven

Hierna begint het strategische spel. We stellen meerdere vragen, zoals hoe je in gesprek gaat met doelgroepen en aan welke content de doelgroep op welk moment behoefte heeft. Een andere vraag is bijvoorbeeld waarmee we de doelgroep kunnen belonen als ze doen wat we willen. Zo krijgen we een duidelijk beeld van de strategie voor programmatic advertising. 

Mediacreatie

Eens de strategie er is, ontwikkelen wij de benodigde media. Uiteraard zijn deze in de lijn met de doelgroep en de rest van de strategie. 

Inrichten van de campagnes

Daarna worden de verschillende campagnes ingericht en gecontroleerd. Voor de programmatic campagnes live gaan, controleren we deze nog eens samen met jou, aan de hand van de strategie. 

Inrichten van de metingen

Voor de online advertising campagne definiëren we doelstellingen en KPI’s, aan de hand van verschillende tools blijven we deze tijdens de campagnes meten en monitoren. 

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang van de programmatic advertising campagne, verbeteren we het resultaat van deze campagnes in sprints van een maand. Tijdens deze sprints sturen we op duidelijke targets en zorgen we ervoor dat het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk wordt. 

Wil je jouw bedrijf op meer manieren laten groeien? We kunnen je onder andere ook helpen met zoekmachine optimalisatie, Ad(word)s campagnes en social media. 

Wie zijn wij?

Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 25 gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketing strategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketing bureaus rekenen.

  1. Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  2. Opgenomen in de Emerce 100
  3. Drie jaar op rij de FD Gazellen Award

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.