Accreditaties

Accreditaties, certificeringen en partnerships

De ontwikkelingen in online marketing staan nooit stil. Kennismanagement is geen luxe, maar een noodzaak om opdrachtgevers op de beste manier te adviseren en ondersteunen. Daarom zijn onze specialisten getraind en gediplomeerd in hun expertise, en onderhoudt Brandfirm partnerships met de belangrijke spelers in online marketing. Dat geeft ons toegang tot de laatste marketingtechnieken, trainingen en insider knowhow.

Hieronder lees je meer over onze accreditaties, certificeringen en partnerships.

Google Partner

google-partners-logoAls Google Partner voor online marketing voldoen we aan specifieke – en strenge – eisen van Google:

  • we hebben getrainde en gecertificeerde Google-specialisten in dienst
  • we beheren maandelijks een bepaald budget aan Google-advertenties
  • we voldoen aan de kwaliteitscriteria die Google aan haar partners stelt

Wij zijn een van Google’s best presterende partners

Google meet voortdurend de prestaties van haar partners. Brandfirm scoort in de prestatie-index van Google een 9,7 en behoort daarmee tot de best presterende Google-partners.

 

brandfirm-rating

 

Brandfirm’s specialisten volgen elk jaar meerdere trainingen en beschikken over de volgende Google-certificeringen:

Als Google-partner heeft Brandfirm bovendien een direct lijntje met Google: bij vragen hoeven we maar te bellen.

Google Analytics Individual Qualification (IQ)

google-analytics-qualified-individual-logoOnline marketing is een data-gedreven vak. Met Google Analytics, Google’s tool voor webstatistieken, meten en interpreteren we de resultaten van onze zoekmachine- en advertisingwerkzaamheden. Daardoor kunnen we onze klanten nauwkeurige rapportages bieden en adviseren op het gebied van traffic, usability en conversie.

Google Analytics is geen eenvoudige tool: het optimaal instellen en gebruiken ervan vraagt om de nodige kennis. Er is dan ook een speciale training van Google die alle ins & outs behandelt. De Google Analytics Individual Qualification (IQ) wordt toegekend aan online marketing professionals die het Google Analytics IQ-examen met succes hebben afgelegd.

Brandfirm heeft zes medewerkers in dienst met deze kwalificatie.

Microsoft Bing Ads Accredited Professional

Bing-Ads-Accredited-Professional-LogoBing biedt meer potentieel dan je misschien denkt. Is Bing kleiner dan Google? Ja, absoluut. Maar als standaardzoekmachine van Windows, Windows Mobile, Windows Explorer – en de laatste versie daarvan, Windows Edge – heeft Bing zeker zoekvolume. Met minder concurrentie dan je in AdWords tegenkomt en lagere advertentiekosten dan andere AdWords is Bing daarom een serieuze overweging waard.

Brandfirm heeft Bing Ads Accredited Professionals in huis, die daarvoor jaarlijks een examen moeten afronden met een score van meer dan 80%. Als je geïnteresseerd bent in adverteren in Bing, dan kunnen wij je daar dus uitstekend over adviseren.

Lid IAB Nederland

IAB-LogoBrandfirm is lid van IAB Nederland, de branchevereniging voor digitale marketing en hét kenniscentrum op het gebied van digital advertising en interactive marketing in Nederland.

Adcalls Partner

adcalls-partners-logoAdWords wordt niet alleen ingezet om directe online verkopen te stimuleren, maar ook om leads te genereren. Maar omdat een lead ook telefonisch kan binnenkomen, is het lastig om daarin het rendement van AdWords volledig te meten.

Adcalls lost dat probleem op met call tracking: een slimme oplossing die ook telefonische leads en conversies in kaart brengt. Als partner van Adcalls kunnen wij je AdWords-campagnes opzetten in combinatie met het Adcalls-dashboard.

Certified Lightspeed eCom Partner

lightspeed-logoLightspeed eCom (voorheen SEOshop) is het snelst groeiende e-commerce platform van Europa. Inmiddels draaien al zo’n 8.000 webshops op dit systeem. Door de overname van SEOshop door het Canadese Lightspeed in november 2015 zal dat volume alleen maar toenemen. Webshops van Lightspeed eCom onderscheiden zich door snelle implementatie, goede vindbaarheid en hoge mate van schaalbaarheid.

Lightspeed eCom is een van de webwinkelsystemen waarin Brandfirm jouw webshop kan ontwikkelen. Daarnaast kunnen we je natuurlijk ook helpen bij de online marketing van je webshop.