Menu

On-page optimalisatie

Content is king en dat geldt vandaag de dag nog steeds

On-page optimalisatie

On-page SEO richt zich op de kwaliteit van de content op je website. Wil je weten waar je nog kan verbeteren ten opzichte van je belangrijkste concurrenten? Vraag dan een gratis on-page analyse aan en wij geven je inzicht in verbeterpunten.

Waarom on-page SEO bij Brandfirm?

 • Gratis On-page review t.w.v. €170,-
 • Vergelijking met je sterkste concurrenten
 • 2 Nominaties Dutch Search Awards 2017
 • Bewezen trackrecord voor een complete SEO strategie
 • 85% van de sites die wij analyseren blijkt omzet mis te lopen

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om je website on-page te verbeteren. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis On-page SEO review
 • Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met onze succesformule voor SEO (zoekmachine optimalisatie).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Klanten waar wij trots op zijn:

Content is king en dat geldt vandaag de dag nog steeds. Je kan o.a. mooie resultaten behalen door de juiste synoniemen toe te voegen en de content langer te maken dan die van je concurrenten. Daarnaast zijn er nog andere slimme on-page SEO technieken waarmee we je kunnen helpen.

Jasper Knuvers

SEO specialist

On-page SEO proces in 4 stappen.

1

On-page analyse

Om de verbeterpunten voor jouw website in kaart te brengen voeren wij een on-page analyse uit. Hierbij letten we op alle factoren die belangrijk zijn voor jouw bezoekers en Google.

2

On-page advies

Op basis van de on-page analyse worden adviezen aangedragen die we direct kunnen implementeren. Deze dragen bij aan meer kwalitatieve leads en een verbeterde click-trough-rate. Uit ervaring blijkt dat er veel winst te behalen valt uit het goed optimaliseren van de on-page factoren.

3

Belangrijkste on-page factoren

Er zijn een aantal factoren van belang bij on-page optimalisatie. De belangrijkste factoren die we onderscheiden zijn content, paginatitels, meta beschrijvingen, goed geoptimaliseerde URL’s, interne links en afbeeldingen.

4

Andere SEO oplossingen

Als de on-page verbeteringen van je website zijn doorgevoerd, kijken we naar andere verbeterpunten op je website. Dit kan bijvoorbeeld technische SEO of je backlink profiel zijn. Wij zullen je hierin pro-actief adviseren en aangeven waarin je kan verbeteren ten opzichte van je concurrenten.

Het is tijd…

Vraag de on-page analyse aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de on-page analyse aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Ons SEO team.

Het SEO team bestaat uit 8 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Guus, Jur, Tim, Jasper, Nelson, Tom, Rachelle, Emma, Romy en Meggy.

On-page optimaliseren

Wil je weten hoe jouw on-page factoren presteren? En welke verbeterslagen er kunnen worden gemaakt? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Waarom on-page optimalisatie bij Brandfirm?

 • Google Premier Partner met een 9,7 als beoordeling
 • 85% van de website die wij analyseren blijkt omzet mis te lopen
 • Bewezen SEO succesformule voor leads uit Google
 • Genomineerd voor beste SEO case ‘Dutch Search Awards 2017’

Ontvang onze on-page analyse met uitgebreid advies om de prestaties van jouw website te verbeteren.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.