Mobile advertising

Het online marketing landschap heeft de switch gemaakt naar mobile first. Bij het merendeel van onze klanten komt er inmiddels meer verkeer binnen via mobiel dan via desktop en tablet. 

Mobile zoekmachine adverteren is vaak een lastiger spel dan online adverteren voor desktop. De gebruiker kijkt naar een kleiner scherm, is vaak vluchtig en onderhevig aan veel afleiding. Om die reden vergt het een specifieke strategie om succesvol te zijn met mobiel adverteren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van mobile advertising? Vraag dan de gratis review aan. 

 

Waarom de mobile advertising review?

  1. Gratis mobile advertising review t.w.v. €320,-
  2. Inzicht in de kosten en opbrengsten van mobile advertising
  3. Advies met betrekking tot de mobiele website
  4. Prognose van het rendement dankzij een mobiele strategie

 

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 

Top 10 Emerce
Beste marketingbureau 2019 🚀

Gratis Mobile Advertising review

Prognose van het rendement dankzij een mobiele strategie

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke, gemotiveerde medewerkers!

Danny The Phone Lab

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik Diks Autoverhuur

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander De Reddingsbrigade

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris Blokker

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri GooseVPN

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard IP-Camshop
"Steeds meer mensen spenderen hun tijd op smartphones. Het is tijd voor een mobile first aanpak."
Bart Everink Teamleider Ads

Waarom is mobile advertising belangrijk?

Het aantal mobiele gebruikers is het aantal desktop gebruikers overstegen. We checken iedere dag onze mail via mobiel, scrollen door social media en blijven in contact met familie, vrienden en collega’s. Omdat de doelgroep die je probeert te bereiken ook nog eens het mobiele apparaat op zak heeft en vaker gebruikt dan de desktop, is dit een ideaal platform om met de juiste boodschap op het juiste moment bij ze aan te kloppen.

Waarom mobile advertising uitbesteden bij Brandfirm?

Brandfirm richt succesvolle mobiele campagnes in, waarbij we onder meer rekening houden met een zeer dynamische gebruikerslocatie, de verschillende mobile devices en de kleinere schermen. Maar we kijken verder dan dat met een mobiele campagne! Zo zullen we ook proactief advies blijven geven over de mobiele website; een gehele mobile first marketing strategie dus.  

Hoe gaan wij te werk?

Het fundament

Nadat we een mobile advertising review hebben gemaakt, stellen we aan de hand van deze review vast welke onderdelen we zo snel mogelijk kunnen en moeten oppakken. Daarnaast stellen we doelen en kijken we samen met jou welke uitingen we in de advertenties kunnen gebruiken in Google ads. 

Inrichten van de campagnes

De campagnes worden ingericht op basis van het fundament wat we eerder vaststellen. Dit bespreken we uiteraard altijd eerst met jou! Via een spreadsheet zullen we de eerste setup communiceren. 

Inrichten van Analytics

Iedereen kan doelen stellen, het halen van de doelen is vaak een stuk moeilijker. Wij moeten uiteraard wel zeker weten dat de doelen ook worden gemeten. Hierom gebruiken we Web Analytics op een dusdanige manier dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten. 

Advies over de mobiele website

Voordat we de mobile advertising campagne live zetten, controleren we de website op mobiel gebruik. Hierbij lopen we alles door om te kijken welke onderdelen eventueel beter kunnen presteren. Hiermee zorgen we ervoor dat de conversie via je mobiele website zal stijgen. 

Maandelijkse optimalisatie

Zodra de mobile advertising campagne live staat, gaan we in sprints van een maand het resultaat van de mobile advertising campagnes verbeteren. Hierin maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk en sturen we duidelijk op targets. 

Wie zijn wij?

Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 25 gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  1. Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  2. Twee Dutch Search Awards nominaties
  3. Opgenomen in de Emerce 100
  4. Drie jaar op rij de FD Gazellen Award

Gratis Mobile Advertising review

Prognose van het rendement dankzij een mobiele strategie