Menu

Mobiel adverteren

Een specifieke aanpak om mobiel adverteren te laten renderen

Mobile first strategie

Sinds 2015 wordt er meer op Google gezocht door mobiele gebruikers dan desktop gebruikers. Dat is twee jaar geleden. Daarnaast zien we bij veel van onze klanten dat het meeste verkeer via mobiel komt. Heb je nog geen mobiele strategie op het gebied van adverteren? Hoog tijd om aan de slag te gaan.

Om de potentie van een mobiele strategie te schetsen hebben we een mobile health scan ontwikkeld. Vraag de scan om te laten analyseren waar er kansen voor jou liggen.

Waarom de gratis scan?

  • Gratis mobile health scan t.w.v. €250,-
  • Inzicht in de kosten van mobiel adverteren
  • Advies met betrekking tot de mobiele website
  • 85% van de mobiele websites loopt omzet mis
  • Prognose van het rendement dankzij een mobiele strategie

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de scan doen wij een voorstel om te starten met mobiel adverteren. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

"Mobiel is niet meer de toekomst, mobiel is nu. We zien vaak dat er bij mobiel adverteren veel rendementverbetering valt te behalen. 85% van de mobiele websites die wij analyseren loopt omzet mis. De mobile health scan is het perfecte startschot om te onderzoeken waar dit aan ligt."

Brian de Mijttenaere

Mobiel Adverteren Specialist

Het Mobiel Adverteren proces in 5 stappen

1

Het fundament

Aan de hand van de scan stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.

2

Inrichten van de campagnes

Op basis van het fundament worden de campagnes ingericht. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jullie voorgelegd. De set-up wordt in een duidelijke spreadsheet gecommuniceerd.

3

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is één ding, maar wij moeten uiteraard wel zeker weten dat de doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

4

Advies over de mobiele website

Voordat de campagne live gaat wordt de website gecontroleerd op mobiel. We lopen alles door om te kijken waar welk onderdeel beter kan presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat de conversie van je mobiel website beter wordt.

5

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Het is tijd...

Vraag de mobile health scan aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de mobile health scan aan

Dit zeggen onze klanten

Wouter Schreuder

The Next Shop

“Brandfirm maakt duidelijk wat er met je geld gebeurt. Dankzij Brandfirm zijn onze resultaten inzichtelijk en onze marketinguitgaven effectief.“

Theodoor van Boven

Condomerie

“Meten is weten geldt voor Brandfirm nog meer dan voor Condomerie. Men heeft de eSkils die wij missen en mijn vertrouwen in Brandfirm is groot.“

Gerard van den Top

Veluwehof

“Brandfirm heeft een mentaliteit welke ik graag zie: actief meedenken, resultaat gericht met een heldere communicatie!“

Lia Lapian

ClariVein

“Wij hebben in Brandfirm de partner gevonden die ons verhaal vertaald in strategische goedlopende campagnes.“

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Nog geen Mobiele strategie?

We kunnen voor iedere website met Analytics gekoppeld de Mobile health scan maken. Heb je nog geen mobiele strategie? Vraag dan eerst een offerte aan voor het een mobiele strategie.

Vraag offerte aan

Waarom Brandfirm voor mobile advertising?

  • Google Premium partner met een 9,7 als beoordeling
  • Wij zien mobile als een kans en niet als een bedreiging
  • Genomineerd voor Dutch Search Awards 2017
  • Duidelijke strategie om te verdienen aan mobile
  • Multi-channel dienstverlening
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.