• Microsoft Advertising

  Microsoft Advertising is de afgelopen jaren hard gegroeid. Het platform is een must geworden in de marketingmix. Wil jij weten of Microsoft Advertising, voorheen Bing Ads, ook voor jou interessant is? Onze specialisten zoeken dit graag voor je uit! Vraag de gratis Microsoft Advertising review!

  Waarom de Microsoft Advertising review?

  • Gratis Microsoft Advertising review t.w.v. €320,-
  • Helder inzicht in de te verwachten kosten
  • Een datagedreven stappenplan voor Microsoft Advertising
  • Duidelijke calculatie van de te verwachten opbrengsten

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de Microsoft Advertising review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis Microsoft Advertising review

  Een datagedreven stappenplan voor Microsoft Advertising
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Lagere kosten per klik en een hoger conversieratio. Prima kanaal naast Google Ads."

Bart Everink

Teamleider Ads

Hoe hebben we dat gedaan?

Hoe gaan wij te werk?

Wat is Microsoft Ads en wat is het belang?

Microsoft advertising is een unieke kans. Vaak wordt er neergekeken op deze zoekmachine, maar dit is geheel onterecht. Het kent weliswaar niet de volumes van Google Ads, maar door een lagere concurrentiestrijd en lagere CPC’s. Microsoft Ads is een kanaal welke eigenlijk niet mag ontbreken in een online marketingplan.

Microsoft Advertising bij Brandfirm

Middels het bouwen van een goede verbinding tussen Google Ads en Microsoft Ads kunnen wij zeer efficiënt jouw campagnes managen. Onze Advertising specialisten hebben jarenlange ervaring en denken graag op strategisch niveau met jou mee.

Onze Microsoft Ads werkwijze

Strategiebepaling

Onze Microsoft advertising review stelt vast welke onderdelen zo snel mogelijk moeten worden opgepakt. Daarnaast stelt de review doelen vast en wordt er afgesproken welke uitingen we gaan gebruiken in de Microsoft advertenties.

Zoekwoordanalyse maken

Een uitgebreide zoekwoordanalyse kan een campagne maken of kraken. In een zoekwoordanalyse wordt duidelijk inzichtelijk op welke relevante zoekwoorden je vertoond kunt worden. Door hierop in te spelen, wordt er vanaf livegang al direct meetbare impact gerealiseerd. Om onnodige kosten te voorkomen en het budget maximaal te benutten, wordt er ook inzichtelijk gemaakt op welke irrelevante zoekwoorden we juist niet getoond willen worden.

Inrichten van de campagnes

Op basis van de analyse richten we de Microsoft Ads campagnes in. Dit doen we uiteraard samen met jou! De Microsoft Ads set-up communiceren we via een duidelijke Spreadsheet.

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is makkelijk, maar wij doen er uiteraard ook alles aan om je gestelde doelen te behalen en daarom meten we de doelen. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan, controleren we je website. We lopen de conversie funnels door. Dit doen we zodat we kunnen kijken welke onderdelen beter kunnen presteren. Op deze manier zorgen we ervoor dat het aantal conversies via je website stijgt.

Inrichten automation

Voor het effectief managen van je campagnes, voeren we alle scripts en functionaliteiten door. Om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen, hebben we deze scripts zelf ontwikkeld. Hiermee zorgen we ervoor dat er continu aan jouw Microsoft Ads campagne wordt gewerkt.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk. Dit doen we middels een maandelijkse rapportage.

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met Microsoft Ads, kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld op social media kanalen door Facebook adverterenLinkedIn adverterenGoogle Ads of YouTube adverteren zeer gericht in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt, het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis Microsoft Advertising review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.