Microsoft Advertising

Microsoft Advertising is de afgelopen jaren hard gegroeid. Het platform is een must geworden in de marketingmix. Wil jij weten of Microsoft Advertising, voorheen Bing Ads, ook voor jou interessant is? Onze specialisten zoeken dit graag voor je uit! Vraag de gratis Microsoft Advertising review!

 

Waarom de Microsoft Advertising review?

  1. Gratis Microsoft Advertising review t.w.v. €320,-
  2. Inzicht in het optimaal benutten van jouw mediabudget
  3. Een datagedreven stappenplan voor Microsoft Advertising
  4. Optimaal bereik van jouw doelgroep

 

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de Microsoft Advertising review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 

Top 10 Emerce
Beste marketingbureau 2019 🚀

Gratis Microsoft Advertising review

Een datagedreven stappenplan voor Microsoft Advertising

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny The Phone Lab

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik Diks Autoverhuur

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander De Reddingsbrigade

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris Blokker

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn e-carnavalskleding

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en zorgt voor goede resultaten.

Joeri GooseVPN

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard IP-Camshop
"Lagere kosten per klik en een hoger conversieratio. Prima kanaal naast Google Ads."
Bart Everink Teamleider Ads

Strategie bepalen

Aan de hand van de Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) review stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.

Inrichten van de campagnes

Op basis van het fundament worden de campagnes ingericht. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jullie voorgelegd. De Microsoft Advertising set-up wordt via een duidelijke spreadsheet gecommuniceerd.

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is één ding, maar we moeten uiteraard wel zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan, wordt de website gecontroleerd. We lopen de conversie funnels door om te kijken welk onderdeel beter kan presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat de conversie van de website beter wordt.

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met Microsoft Advertising kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door Google Ads, Facebook, LinkedIn of YouTube in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief adviseren over de groeimogelijkheden. De keuze of wij er vervolgens mee aan de slag gaan, ligt geheel bij jou.

Wie zijn wij?

Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 25 gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  1. Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  2. Twee Dutch Search Awards nominaties
  3. Opgenomen in de Emerce 100
  4. Drie jaar op rij de FD Gazellen Award

Gratis Microsoft Advertising review

Een datagedreven stappenplan voor Microsoft Advertising