Menu
Terug naar Blogoverzicht

LinkExpert heet vanaf nu Brandfirm

03-11-’15 Brandfirm in Nieuws

brandfirm naamswijziging

LinkExpert heet vanaf nu Brandfirm

LinkExpert is in 2010 opgericht als online marketingbureau met één specialisatie: Linkbuilding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service online marketing bureau met diverse specialisaties.

Stap voor stap hebben wij  geluisterd naar de wensen en behoeften van onze klanten. Door te luisteren naar onze klanten hebben we in de loop der jaren diensten ontwikkeld die hier perfect op aansluiten.

Meer specialisaties
Doordat LinkExpert inmiddels een breder diensten pakket aanbiedt, zijn wij van mening dat de naam LinkExpert niet meer volledig de lading dekt. Om die reden zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe naam en uitstraling die beter bij het huidige bedrijf past.

Brandfirm specialiseert zich o.a. in zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, conversie optimalisatie, websitebouw en volledig advies op het gebied van online marketing.

Waar staat Brandfirm voor? 
[Brand-firm] – Wij helpen met het opbouwen van een sterk (firm) online merk (brand) door de inzet van de juiste online marketing strategie.

Wat betekent dit voor jou?
Vrijwel alles wat je van ons gewend bent blijft hetzelfde. Onze klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste en daarmee uiteraard ook de kwaliteit en de dienstverlening die wij bieden!

Vanaf november 2015 zullen wij onder de naam Brandfirm door blijven gaan met onze huidige specialisaties. Daarnaast zullen wij blijven innoveren en onze service en klantgerichtheid continu blijven verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

1 Reactie

Desiree Bongenaar op 03-11-’15

Gefeliciteerd! Ik ben zelf ook al een half jaar bezig met het wijzigen van mijn naam omdat het de lading niet meer dekt en heb tot nu toe de KvK gewijzigd.. dus ik weet wat een werk erin zit. Complimenten dat jullie het zo snel voor elkaar gekregen hebben!

Laat een reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Gratis Review
  • Ontdek hoe wij meer leads en omzet voor jou realiseren met online marketing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.