Menu

Landingspagina’s

Snel in te zetten pagina’s die leads converteren

Waarom landingspagina’s?

Landingspagina’s dienen maar één doel, namelijk bezoekers converteren. Wij zijn gespecialiseerd in converterende landingspagina’s. Wil je meer bestellingen, leads of bijvoorbeeld whitepaper downloads? Begin dan bij de landingspagina review.

Wat zit er in een Landingspagina review?

 • Gratis analyse ter waarde van €170,-
 • Advertentie & call to action analyse
 • Psychologie, usability & copywriting analyse
 • Een aanvullende offerte voor landingspagina design
 • In duidelijke taal verbeterpunten voor je landingspagina’s

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om je campagne te verbeteren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Gratis pagina review
 • Ontdek hoe wij meer leads via jouw landingspagina’s kunnen realiseren met ons stappenplan.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

2 nominaties Dutch Search Awards 2016 en 2017

2 FD Gazellen Awards

Klanten waar wij trots op zijn:

“Wij bouwen landingspagina’s die doen waarvoor ze bedoeld zijn: bezoekers converteren! De landingspagina review is hiervoor het perfecte startschot”

Robin Landweer

Teamleider Design bij Brandfirm

Voorbeelden van onze landingspagina’s

Zie hieronder voorbeelden van Landingspagina’s die wij ontwikkeld hebben ter promotie van een product of dienst. Landingspagina’s voor bezoekers uit verschillende kanalen, zoals bijvoorbeeld: Google, Facebook, Youtube of een nieuwsbrief.

Sterke landingspagina’s in 5 stappen

Onze landingspagina’s converteren goed. Dit omdat we een stappenplan ontwikkeld hebben voor het realiseren van meer leads en omzet via je site.

1

Targeting & boodschap bepalen

Via welk kanaal of welke kanalen wil je je bezoekers aanspreken? Is dat bijvoorbeeld Facebook, Youtube of Google? En welke boodschap staat er in je advertenties? Wij zorgen ervoor dat je advertenties naadloos aansluiten op de informatie die je op je landingspagina(‘s) toont.

2

UX Design

We maken je landingspagina design op basis van onze best practices uit het verleden. Natuurlijk op maat en elk pixeltje perfect op z’n plek, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Gebruikerservaring en conversies zijn altijd leidend in het design.

3

Content & Copywriting

Bieden je teksten de informatie waar de bezoeker naar op zoek is? Je wilt je bezoekers namelijk overtuigen om jouw product en/of dienst af te nemen. Je kan copywriting bij ons uitbesteden of het zelf doen. Wij hebben diverse getalenteerde content schrijvers die weten hoe ze jouw bezoekers kunnen overtuigen.

4

Ontwikkeling

Het ontwikkelen van de landingspagina’s kan in jullie eigen CMS of jullie kunnen ervoor kiezen om de landingspagina’s via onze handige tool live te zetten. Gewoon onder je eigen domeinnaam, er is alleen geen programmeren vereist. Dat scheelt tijd en geld!

5

Livegang & optimalisatie

Na jouw livegang stopt het niet. We testen, optimaliseren en gebruiken o.a. A/B testen om meer conversies via je landingspagina te realiseren. Het blijven optimaliseren van je landingspagina is overigens optioneel.

Het is tijd...

Vraag de Landingspagina review aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de Landingspagina review aan

Dit zeggen onze klanten

Esther Buchel

PayingIT

"Samenwerken met Brandfirm voelt als werken met collega’s, maar dan op afstand. De communicatie verloopt gemakkelijk, prettig en snel. Binnen no time stond het design van onze nieuwe website live en, niet onbelangrijk, het ziet er strak uit!"

Wieteke Seelen

Miele

“Brandfirm, is een jong en innovatief bedrijf, denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.“

Het Webdesign team

Het webdesign team bestaat uit 3: Robin, Omar en Jim.

Geïnteresseerd in een website?

Twijfel je misschien om een compleet nieuwe website te nemen? Dat is geen probleem. Wij kunnen als geen ander een sterke website ontwikkelen en de juiste strategie bepalen.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor Landingspagina’s

 • Maatwerk design afgestemd op jouw doelgroep
 • Continu blijven verbeteren van je landingspagina’s
 • Copy die je bezoekers overtuigen tot een aankoop
 • Kwalitatief sterke landingspagina’s met de focus op conversies

Ontvang een gratis Landingspagina review met directe tips voor je website.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.