• Landingspagina’s

  Landingspagina’s dienen maar één doel, namelijk bezoekers converteren. Toch blijkt dat veel websites hier nog niet optimaal op inspelen. Wij zijn gespecialiseerd in converterende landingspagina’s. Wil je meer bestellingen, leads of bijvoorbeeld whitepaper downloads? Vraag dan de landingspagina review aan.

  Waarom de landingspagina review?

  • Gratis landingspagina review t.w.v. €320,-
  • Maatwerk design afgestemd op jouw situatie
  • Een heldere website strategie op basis van kansen
  • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de review doen wij een voorstel om de website te optimaliseren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

 • Plan je gratis intakegesprek in

  Start jouw creatieve rollercoaster. We bellen je dezelfde werkdag nog!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Wij bouwen landingspagina’s die doen waarvoor ze bedoeld zijn: bezoekers converteren! De landingspagina review is hiervoor het perfecte startschot."

Robin Landweer

Teamleider design & development

Hoe hebben we dat gedaan?

Landingspagina ontwerpen

Waar voldoet een sterke landingspagina aan?

Wij zijn gespecialiseerd in converterende landingspagina’s, maar hoe ziet een sterke landingspagina er dan uit? Een sterke landingspagina heeft de juiste opbouw, voldoende informatie en is overtuigend. De pagina dient weinig afleiding te hebben, maar wel voldoende CTA’s (call to actions). Met een landingspagina moet je de gebruiker overtuigen om voor joú te kiezen. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld om aan de eisen voor een sterke landingspagina te voldoen. Meer weten? Lees dan verder.

Landingspagina's maken bij Brandfirm

Vind je het spannend nieuwe landingspagina’s te maken? Dat snappen we, maar geen zorgen: wij kunnen als geen ander een sterke landingspagina’s voor je maken. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag en zorgen er in no time voor dat jij converterende landingspagina’s krijgt.

Waarom Brandfirm voor landingspagina’s?

 • Maatwerk design afgestemd op jouw doelgroep
 • Continu blijven verbeteren van je landingspagina’s
 • Teksten die je bezoekers overtuigen tot een aankoop
 • Kwalitatief sterke landingspagina’s met de focus op conversies

Het maken van landingspagina's: onze werkwijze

Targeting & boodschap bepalen

Allereerst is het belangrijk om te bepalen via welk kanaal of welke kanalen je je bezoekers wilt aanspreken. Is dat bijvoorbeeld via Facebook, YouTube of Google? En welke boodschap staat er in je advertenties? Wij zorgen ervoor dat je advertenties naadloos aansluiten op de informatie die je op je landingspagina(‘s) toont.

UX Design

Vervolgens designen we een landingspagina op basis van onze best practices uit het verleden. Natuurlijk op gebeurt dit op maat en komt elk pixeltje perfect op z’n plek, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Gebruikerservaring en conversies zijn altijd leidend in het design.

Content & copywriting

Daarna is de content op de landingspagina van groot belang. Bieden je teksten de informatie waar de bezoeker naar op zoek is? Je wilt je bezoekers namelijk overtuigen jouw product en/of dienst af te nemen. Je kan copywriting bij ons uitbesteden. Wij hebben diverse getalenteerde contentspecialisten die weten hoe ze jouw bezoekers kunnen overtuigen.

Ontwikkeling van de landingspagina

Is de landingspagina final? Het ontwikkelen van de landingspagina kan in jullie eigen CMS of jullie kunnen ervoor kiezen om de landingspagina’s via onze handige tool live te zetten. Gewoon onder je eigen domeinnaam, maar dan zonder het ‘programmeer-gedeelte’. Dat scheelt tijd en geld!

Livegang & optimalisatie

Na jouw livegang stopt het niet. We testen, optimaliseren en gebruiken o.a. A/B testen om meer conversies via je landingspagina te realiseren. Het blijven optimaliseren van je landingspagina is overigens optioneel.

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Plan je gratis intakegesprek in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.