Menu

Google Ads

Meer omzet, rendement en naamsbekendheid door middel van Google Ads

Op zoek naar een Google Ads bureau?

Haal je onvoldoende rendement uit de Google Ads campagne? En zie je de kosten per klik stijgen? Vraag de gratis Google Ads review aan. Wij lossen dit op.

De gratis Google Ads review

 • Gratis Google Ads review t.w.v. €320,-
 • Een duidelijk stappenplan naar meer resultaat
 • Search, Shopping, Remarketing & DSA analyse
 • Rapport vol verbeterpunten voor meer rendement
 • 85% van de sites die we analyseren loopt omzet mis

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de review doen we een voorstel om je campagne te verbeteren. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou.

 • Gratis Google Ads review
 • We nemen binnen 1 werkdag contact op
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Premier Partner

FD Gazelle Awards nominee

Dutch Search Awards nominee

Klanten waar wij trots op zijn:

"Google Ads hoort voor elke organisatie rendabel te zijn. Als je Google Ads niet rendabel krijgt is er iets mis met je product, campagne of boodschap. 85% van de websites die wij analyseren loopt omzet mis. De Google Ads review is het perfecte startschot om te onderzoeken waar dit aan ligt.“

Kevin Onwezen

Google Ads Specialist

Het Google Ads proces in 7 stappen

Onze Google Ads campagnes presteren goed. Dit omdat wij proces ontwikkeld hebben voor het realiseren van meer omzet via Google. Welke stap we als eerste nemen is geheel afhankelijk van jouw situatie.

1

Strategie bepaling

Aan de hand van de Google Ads review stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.

2

Inrichten van de campagnes

Op basis van het fundament worden de campagnes ingericht. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jou voorgelegd. De Google Ads set up wordt in een duidelijke spreadsheet gecommuniceerd.

3

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is één ding. Wij moeten uiteraard wel zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

4

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan wordt de website gecontroleerd. We lopen de conversie funnels door om te kijken waar welk onderdeel beter kan presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat de conversie van je website beter wordt.

5

Inrichten robotics

We voeren alle scripts en functionaliteiten door die ons gaan helpen bij het effectief managen van je campagnes. De scripts hebben we zelf ontwikkeld om zo effectief mogelijk de beste resultaten te behalen. Zo zorgen we ervoor dat er continu aan jouw campagne wordt gewerkt, zelfs als we slapen.

6

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

7

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met Google Ads kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door zeer gericht Facebook, LinkedIn, Bing of YouTube in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou pro-actief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of je er vervolgens mee aan de slag gaat, ligt geheel bij jou.

Het is tijd...

Vraag de Google Ads review aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de Google Ads review aan

Dit zeggen onze klanten

Wieteke Seelen

Miele

“Brandfirm, is een jong en innovatief bedrijf, ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.“

Theodoor van Boven

Condomerie

“Meten is weten geldt voor Brandfirm nog meer dan voor Condomerie. Men heeft de eSkills die wij missen en mijn vertrouwen in Brandfirm is groot.“

Michelle Plaisier

VIP-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Lia Lapian

ClariVein

“Wij hebben in Brandfirm de partner gevonden die ons verhaal vertaald in strategische goedlopende campagnes. “

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Nog geen actieve campagne?

Maken jullie nog geen gebruik van Google Ads? Dat is geen probleem. Wij kunnen als geen ander nieuwe campagnes inrichten en de juiste strategie bepalen.

Vraag een offerte aan

Komt jouw campagne in aanmerking?

 • Je hebt meer dan €1000,- budget
 • De campagne is al actief
 • Je weet wat je met de campagne wilt bereiken

Ontvang een gratis Google Ads review met directe tips voor je website.

seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.