• Contentcreatie

  Het creëren van de juiste content is niet makkelijk. Want hoe zorg je ervoor dat de bezoekers geboeid blijven? Onze contentspecialisten hebben de kennis om op strategisch niveau met je mee te denken. Wil jij de content op jouw website naar een hoger niveau tillen? Vraag dan vrijblijvend de content review aan.

  Waarom een content review?

  • Gratis content review t.w.v. €320,-
  • Inzicht in jullie huidige contentprestaties
  • Een duidelijke contentstrategie op maat
  • Bewezen succesvolle SEO content

  Waarom doen we dit gratis?

  Samen met de content review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren deze, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend!

 • Gratis content review

  Direct inzicht in de kansen voor content
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Sinds april 2016 werken we samen met Brandfirm voor het verbeteren van de posities in Google. Direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De snelle communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Wij zijn zeer te spreken over de diensten van Brandfirm.

Martijn

e-carnavalskleding

Wij zijn sinds juli 2018 klant van Brandfirm. Ze verzorgen voor ons zowel SEO als Ads. De communicatie is down to earth en iedereen is zeer gemotiveerd en deskundig. Ze lopen ook niet weg voor lastige zaken of om fouten goed op te lossen. Sinds de samenwerking hebben wij extreem betere resultaten in SEO en Ads. Ik kan Brandfirm zonder meer bij iedereen aanraden!

Lennard

IP-Camshop

Brandfirm helpt ons al enkele jaren met de online marketing. Het doel van de marketing is donaties werven. Aangezien we een not for profit organisatie zijn, moet er goed gelet worden op de kosten en opbrengsten. Tot nu toe weten we goed de nuance tussen opschalen en rendement te vinden. Een top samenwerking!

Sander

De Reddingsbrigade

Het team van Brandfirm gaat erg pro-actief te werk en ze voelen als onderdeel van ons marketingteam, ondanks dat ze extern zijn. Ze gaan rationeel en result-driven te werk. Dit alles maakt het fijn samenwerken en het zorgt voor goede resultaten.

Joeri

GooseVPN

Sinds een jaar werken wij samen met Brandfirm, die ons helpen bij het verbeteren van onze online positie. Een goede partner die klantgericht meedenkt en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Adriaan

NMBRS

Samenwerken met Brandfirm betekent voor ons vooruitgang. De communicatie verloopt vlot en we zijn zeer tevreden over de aanwezige kennis en expertise op het gebied van SEO en online advertising.

Erik

Diks Autoverhuur
Diks_color Copy 3Created with Sketch.

Brandfirm is een jong en innovatief bedrijf. Ze denken met ons mee en reageren snel. Zij hebben alle specialisten in huis die wij nodig hebben als het gaat om websites bouwen, SEO en SEA.

Wieteke

Miele

Vanaf de start van onze samenwerking zijn we zeer tevreden met Brandfirm als SEO leverancier. De werkwijze van de technische specialisten en content producenten bevalt erg goed. Enthousiast, betrouwbaar en deskundig. Aanrader!

Joris

Blokker

Full service bureau dat verstand heeft van elk aspect van online marketing. Ze luisteren goed naar de klant, zijn flexibel in hun omgang en bedrijfsvoering en gaan goed om met feedback! Het mooiste is dat er intern een super fijne cultuur heerst wat zich uit in vrolijke gemotiveerde medewerkers!

Danny

The Phone Lab

"Content die interesseert en vermaakt. Op die manier boeien we jouw doelgroep."

Rachelle van Vuuren

Content teamleider

Hoe hebben we dat gedaan?

Over contentcreatie

Contentcreatie: waarom is het belangrijk?

Onder content creatie verstaan wij het creëren van interessante en vooral relevante informatie die een meerwaarde oplevert voor de bezoeker. Hierbij kun je denken aan waardevolle teksten, blogs, case studies, video’s, foto’s en animaties, met als doel potentiële klanten te binden aan de organisatie. Door content te creëren die vervolgens gedeeld kan worden via de webshop, website of social media kanalen van jouw organisatie, bind jij potentiële klanten.

Wanneer content zowel relevant en aantrekkelijk is, laat je zien dat de klant centraal staat. Zo werk je aan een mooie relatie met nieuwe en bestaande klanten en realiseer je een hoge waardering. Deze waardering zal uiteindelijk leiden tot meer conversies.

Contentcreatie bij Brandfirm

Wil jij de kwaliteit van jouw content naar het volgende level brengen? Onze ervaren contentspecialisten creëren vanuit ons kantoor in Amsterdam de beste content voor een grote diversiteit aan klanten. Zij kunnen de missie, visie, normen en waarden van jouw organisatie vertalen naar goede content voor jouw website, webshop of andere (social) media kanalen. Zo leiden ze uw (potentiële) klanten door de gehele customer journey.

Onze werkwijze bij contentcreatie

Wanneer je niet zo goed weet waar je moet beginnen met gepaste content creëren, nemen wij het werk graag voor jou uit handen. Nadat we een review hebben gemaakt van de huidige ‘content’ situatie, stellen wij een plan op waar we na goedkeuring mee aan de slag gaan. Wij geven advies over:

SEO content

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit omvat alle technieken die websitepagina’s optimaliseren zodat ze hoger ranken in de zoekmachines (Google). Doordat onze specialisten precies weten hoe zij een tekst zo optimaal mogelijk kunnen schrijven, zal jouw website hoger in de zoekmachine terechtkomen. Zo schrijven zij productpagina’s, categoriepagina’s en nieuwe artikelen.

Social media

Social media marketing is de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden en daarom kan het plaatsen van relevante content op het social media kanaal van jouw organisatie echt niet missen. Wij snappen dat het moeilijk is om de verschillende kanalen consistent bij te houden, en daarom nemen wij dit graag uit handen. Wanneer jij al jouw wensen en behoeften hebt gedeeld, zullen wij de content, na goedkeuring, voor je plaatsen. Wij plaatsen content op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Contentstrategie

Een contentstrategie is en strategisch plan waarin duidelijk wordt wat we willen optimaliseren, wanneer wij dit gaan doen en welke middelen hiervoor nodig zijn. Door doelen te stellen kunnen we samen op een overzichtelijke manier werken aan waardevolle content op jouw (social media) kanalen. Wat voor soort content onze specialisten ook voor jouw bedrijf maken, je kunt er van uit gaan dat het zorgt voor de gewenste resultaten.

Andere diensten van Brandfirm

Als we de content op jouw kanalen geoptimaliseerd hebben, kunnen we nog aan de slag gaan met andere SEO diensten. Naast content marketing kunnen we de on-page SEO of technische SEO optimaliseren of je inzicht geven in de mogelijkheden van online adverteren. Zo is ons team gespecialiseerd in search engine advertising (SEA)social advertising en conversie optimalisatie. Wij denken graag met je mee over de gehele online marketingstrategie van jouw bedrijf!

 • Wie zijn wij?

  Wij willen organisaties laten groeien met online marketing. Dat is waar we het voor doen en waar we aantoonbaar goed in zijn. Met een team van 30+ gepassioneerde specialisten werken we als groeipartner iedere dag opnieuw aan slimme online marketingstrategieën. En met onderstaande nominaties op zak, mogen wij onszelf tot de top van Nederlandse online marketingbureaus rekenen.

  • Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7
  • Twee Dutch Search Awards nominaties
  • Opgenomen in de Emerce 100
  • Drie jaar op rij de FD Gazellen Award
 • Gratis content review

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.