App campagnes op internationaal niveau voor Wolfpack

Voor WolfPack hebben we internationale app-campagnes gedraaid op Social, Search en Display. Dit resulteerde in 70% daling in CPI (cost per install).

Het meest effectieve kanaal was Facebook advertising voor app-installs. We hebben veel downloads gerealiseerd tegen een relatief lage investering. Tevens was het erg goed mogelijk om internationaal te schalen.

Klant Wolfpack App
Resultaat 70% daling in CPI (cost per install)
Diensten Google Ads

Wie is de klant

WolfPack is een Amerikaanse app voor motorrijders die samen willen genieten van een mooie rit. Middels de app kunnen gebruikers hun “wolf pack” aanmaken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om ritten te plannen, te communiceren over komende events en te zien waar wie is om je aan te sluiten bij the pack.

Vraag van de klant

WolfPack is een snelgroeiende organisatie die werkt met investeringsrondes. Richting een nieuwe investeringsronde was er de behoefte om indrukwekkende download- en conversiecijfers te laten zien. Ze klopten bij Brandfirm aan voor app-download campagnes op Social Media. Google Search en in Display.

Oplossing van Brandfirm

We herkende met name een grote kans in internationale targeting. WolfPack was met name actief in de US, maar in GEO’s als Europa en Zuid-Amerika was een grote doelgroep geïnteresseerden. Deze doelgroep was tevens goedkoper om te benaderen. We hebben de campagnes in 14 verschillende landen over vier continenten uitgeserveerd om vervolgens te optimaliseren naar de meest winstgevende regio’s.

Alle behaalde resultaten

70% daling in CPI (cost per install)

Wil jij ook groeien?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  1. Gratis analyse ter waarde van €320,
  2. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.