Menu

VonMarcken

41% hoger conversiepercentage

Behaalde resultaten

Door de SEO campagne waarin meerdere facetten van zoekmachine optimalisatie zijn doorgevoerd is het aantal bezoekers naar de website in korte tijd verdubbeld.

+100%

Meer organische bezoekers

41%

Hoger conversiepercentage

225

Keywords in de top 20 van Google

Jan Willem Merkens

VonMarcken

“Via een relatie zijn wij in contact gekomen met Brandfirm. Bij het eerste contact was het gevoel goed. Wat wij waarderen in Brandfirm is dat ze zich verdiepen in onze materie en zo met passende oplossingen komen. Brandfirm heeft ervoor gezorgd dat onze bezoekersaantallen zijn verdubbeld. Brandfirm bedankt!”

Wie is de klant?

VonMarcken is specialist op het gebied van hoogwaardige laboratorium- en medische apparatuur. Ze reizen dagelijks door de Benelux om professie, passie en precisie in praktijk te brengen. Dit merk je niet alleen aan hun aanpak, maar ook aan het team van professionals en hun producten. Complexe problemen kunnen met een gerust hart bij VonMarcken worden neergelegd. Met de geavanceerde oplossingen van VonMarcken beschik je altijd over de juiste medische apparatuur.

Vraag van de klant

Jan Willem van VonMarcken kwam bij ons terecht met de vraag of we meer bezoekers naar zijn website konden genereren. VonMarcken bevindt zich in een nichemarkt. Desondanks werd de site nog niet goed gevonden in de organische resultaten van Google.

De oplossing vanuit Brandfirm

Na een uitgebreide analyse van hun website viel op dat er veel verbeterpunten waren. Aan de hand van de analyse is een aantal on-page verbeteringen aangedragen. Ook had VonMarcken weinig content en was de aanwezige content slecht geoptimaliseerd. Na onze optimalisatie is er content aan de website toegevoegd en de aanwezige content geoptimaliseerd. Vervolgens is er een usability audit uitgevoerd om het conversie percentage van de landingspagina’s te verhogen.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases