Menu

Veluwehof Natuursteen

93% meer aanvragen via de website

Behaalde resultaten

Voor Veluwehof hebben we SEA, SEO, Usability, copywriting & Google Analytics ingezet om tot een resultaat te komen van 93% meer aanvragen via de website.

85%

Meer organische bezoekers

93%

Meer aanvragen via de website

17%

Hoger conversie percentage

Gerard van den Top

Veluwehof Natuursteen

“Brandfirm heeft een mentaliteit welke ik graag zie: ze zijn een groep van enthousiaste mensen die serieus de moeite nemen om actief mee te denken, resultaatgericht met een heldere communicatie!”

Wie is de klant?

Veluwehof is gespecialiseerd in grafstenen van alle soorten en maten. Ze hebben een grote showroom waar je inspiratie kan opdoen over het soort grafsteen dat je mooi vindt. Je kan online zelf de grafsteen samenstellen en je kan ideeën opdoen op het grootste gedenkhof in de regio met meer dan 450 grafmonumenten.

Vraag van de klant

Gerard van Veluwehof kwam bij ons om zijn online vindbaarheid te verbeteren. Binnen de regio hadden ze al enige bekendheid verkregen. Voor Veluwehof doen we al een aantal jaren zoekmachine optimalisatie. Uit deze data hebben wij proactief geanalyseerd dat er in de SEA campagnes nog veel ruimte voor verbetering was. Nadat we dit hebben voorgelegd mochten we er direct mee aan de slag.

De oplossing vanuit Brandfirm

Voor Veluwehof zijn we begonnen met SEO. Eerst slechte links naar de website gedisavowed en vervolgens landingspagina’s aangemaakt op basis van een zoekwoorden analyse. Deze zijn direct on-page geoptimaliseerd. Daarna is er een technische analyse uitgevoerd. Hieruit bleek dat de website last had van intern concurrerende pagina’s.

We zijn zowel heel actief met de website aan de slag gegaan als met de AdWords campagne. Door goed te kijken naar mogelijkheden waarmee we de conversie konden verhogen hebben we een mooi resultaat behaald.

Ook hebben we herkend dat de grafstenen markt redelijk prijsgedreven is. We hebben uitgebreid getest of advertenties die zich richtten op compassie, advies of prijs het beste werkten, en de prijsgedreven advertenties presteerden ruimschoots het beste. Dit heeft voor een switch in de communicatie in de advertenties gezorgd waardoor ze nu beter presteren.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases