• Construction Media

  Construction Media is een super ambitieuze organisatie met sterke ambitie, enthousiaste medewerkers en veel kennis. Op het gebied van SEO hadden ze behoefte aan meer expertise en richting. Tom kon in deze behoefte voorzien door goed te adviseren en de juiste acties uit te voeren. Dankzij een wekelijkse call worden er ook veel acties overgedragen naar Construction Media. Op die manier werken we samen aan de groei van vca-cursus.com.

  Klant

  VCA-cursus.com

  Resultaat

  400% meer bezoekers

 • Over VCA-cursus.com

  Bij Construction Media kan je al ruim 10 jaar terecht voor een VCA cursus en een VCA examen. De kwaliteit van de cursussen zorgt voor een hoog slagingspercentage. Ook biedt Construction Media het gemak van vele locaties.

De samenwerking

Technische optimalisaties

Zoals bij de meeste SEO campagnes zijn we gestart met de technische analyse. De klant kon direct aan de slag met de actiepunten. Relatief snel waren de Robot.txt, websitesnelheid, .htaccess redirects en gepagineerde inhoud geoptimaliseerd.

SEO potentiescan

Terwijl de klant de technische optimalisaties doorvoerde, hebben wij een uitgebreide SEO potentiescan gemaakt. Deze bestond uit een zoekwoordenonderzoek, backlink analyse, on-page analyse en SEO gap analyse. Hieruit ontstond een duidelijke actielijst waarmee we aan de slag konden.

Succes met proefexamens

Uit de verschillende analyses bleek onder andere dat er een grote behoefte was aan proefexamens. Hier werd in de markt nog niet op ingespeeld. Binnen enkele weken had Construction Media een proefexamen ingericht. Wij hebben er ondertussen voor gezorgd dat ze positie 1 verkregen op VCA proefexamen. Dankzij deze werkwijze is het bezoek en de omzet in korte tijd flink gestegen.

400% stijging

De succesvolle implementatie van de proefexamens zorgt voor 400% stijging in organisch verkeer. Tevens realiseren we op deze manier enkele duizenden relevante contactmomenten met de doelgroep die op het punt staat om een examen af te nemen. Dit zorgt voor een heel mooie stijging in inschrijvingen voor een cursus of examen.

 • Wil jij ook groeien?

  Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 30+ collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  • Gratis analyse ter waarde van €320,-
  • 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis
 • Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.