Meer boekingen voor smartphone reparateur The Phonelab

Voor ThePhoneLab zijn we sinds 2017 verantwoordelijk voor de online marketing. In de periode is de organisatie gegroeid met vier vestigingen. ThePhoneLab is een typische groei organisatie waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Klant The Phonelab
Resultaat 56% stijging in online boekingen

Wie is de klant

ThePhoneLab herkende in 2015 een gat in de markt. Smartphone en tablet reparatie met transparante prijzen, een goede beleving en top service. Ze hebben meteen de kans goed aangepakt met de eerste winkel in hartje Amsterdam. Vanuit die locatie zijn ze gegroeid naar Haarlem en Utrecht. Het is de visie van de oprichters Danny en Boris om binnen enkele jaren een landelijk begrip te zijn.

Vraag van de klant

ThePhoneLab was op zoek naar een online marketing partner met dezelfde ambities en waarden. Een partner die als stuwende kracht fungeert op het gebied van online. Na het maken van een review en enkele gesprekken was de klik goed en zijn we aan de slag gegaan.

Oplossing van Brandfirm

Voor ThePhoneLab zijn we verantwoordelijk voor de search en de advertising. We hanteren een sterke locale focus om ervoor te zorgen dat advertentie uitgaven zo goed mogelijk renderen. Bij een organisatie als ThePhoneLab is het altijd een sterke balans van groei en rendement dat zorgt voor een succesvolle samenwerking. Hierbij zijn we dus niet te conservatief maar halen we wel bijna altijd de ROAS targets.

Alle behaalde resultaten

77% meer organisch verkeer

56% stijging in online boekingen

Wil jij ook groeien?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  1. Gratis analyse ter waarde van €320,
  2. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.