Lokale campagne – ThePhoneLab

In 2017 hebben ThePhoneLab en Brandfirm de handen ineengeslagen. Met een lokale campagne is het aantal online boekingen bij de fysieke vestigingen met 56% toegenomen. Ben je benieuwd hoe wij dat gedaan hebben? Lees snel verder!

Klant The Phonelab
Resultaat 56% stijging in online boekingen

Over ThePhoneLab

In 2015 herkent ThePhoneLab een gat in de markt. Smartphone- en tablet-reparaties met transparante prijzen, een goede beleving en top service. Om het meteen goed aan te pakken, openen oprichters Danny en Boris een eerste winkel in hartje Amsterdam. Hun visie is om binnen enkele jaren een landelijk begrip op het gebied van smartphone- en tablet-reparaties te zijn.

Doel van de campagne

ThePhoneLab is zeer ambitieus, maar wist met hun website de markt niet goed aan te spreken. Om de website een belangrijkere rol in de bedrijfsvoering te laten spelen, zochten zij een online marketingpartner. Deze partner moest de ambities van het bedrijf kunnen vertalen naar een heldere online strategie.

Strategie van Brandfirm

Bij een organisatie als ThePhoneLab is de balans tussen groei en rendement van groot belang. Daarom hebben wij gekozen voor een campagne met sterke lokale focus, zodat het online marketingbudget zo goed mogelijk kon renderen. Door SEO en online advertising lokaal in te zetten, konden we deze juiste balans vinden.

Resultaat van de campagne

Inmiddels heeft ThePhoneLab vestigingen in Amsterdam (3), Haarlem (1) en Utrecht (1). Samen werken wij aan het verwezenlijken van de visie van Danny en Boris. De campagnes hebben geleid tot een stijging van 77% in het organisch verkeer en 56% meer online boekingen.

Wil jij ook groeien?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 30+ collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  1. Gratis analyse ter waarde van €320,-
  2. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.