Menu

The Nextshop

Recordomzet in december

Behaalde resultaten

Voor the Next shop zijn SEA, Google Shopping, re-marketing, usabilty adviezen en analytics ingezet om tot een recordomzet te komen in december 2016.

Record

omzet in december 2016

2%

AdWords kosten van de omzet

Wouter Schreuder

The Next Shop

“Brandfirm maakt constant duidelijk wat ze met je tijd (en geld) aan het doen zijn. En dat is in deze branche niet standaard! Wij zijn nu enige tijd bezig met Brandfirm en naast een stijgende lijn in conversies zorgt Brandfirm er ook voor dat resultaten inzichtelijk zijn en onze marketing uitgaven effectief. “

Wie is de klant?

The Next Shop bestaat uit een groep webshops gespecialiseerd in unieke producten en hoge service. Tevens hebben ze een showroom 10 minuten rijden van Utrecht waar de producten op prachtige wijze worden getoond. Ze hebben zelfs een bioscoop waar de kwaliteit van sommige beamers getoond kan worden.

Vraag van de klant

Tot Brandfirm aan de slag ging beheerde Wouter alle accounts zelf. Dit werd te veel werk en de resultaten waren onvoldoende. Om die reden wilde Wouter graag het werk uit handen geven onder voorwaarde dat het rendement zou stijgen en Brandfirm zich dubbel en dwars terug zou verdienen.

De oplossing vanuit Brandfirm

Wij nemen een sterk adviserende rol in bij The Next Shop. We hebben vaak meegedacht over de nieuwe webshops en deze getest op usability. Ook hebben we recentelijk geadviseerd om pakketdeals te introduceren waarbij mensen in één keer een beamer, projectiescherm en beugel kunnen bestellen.

The Next Shop maakt sinds onze start een goede ontwikkeling door. We hebben flink in de kosten kunnen snijden en we zien ook dat het aantal transacties rustig aan steeds meer toeneemt.

Het beste resultaat om te bespreken is uiteraard de resultaten die vanuit The Next Shop zelf komen. Ik citeer: “Mooi om deze rapportage te zien. December was onze beste maand ooit voor de projectie-shops. Van de totale kosten aan de advertenties hebben we 2% uitgegeven aan AdWords. Dat vind ik (voor het eerst) nou 'ns een net percentage !! :)” Dit is waar we het voor doen!

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases