Vertienvoudiging van omzet en aantal orders binnen 6 maanden

Telefoondiscounter ondersteunen we met SEA en SEO. Ook hebben we het design van de webshop geoptimaliseerd en sterk geadviseerd op operationele zaken als levertijden. De combinatie van diensten heeft gezorgd voor een vertienvoudiging van de omzet en orders.

Inmiddels zijn de campagnes dusdanig omvangrijk en rendabel geworden dat Telefoondiscounter een full-time online marketeer heeft aan kunnen nemen.

Klant Telefoondiscounter
Resultaat Omzet en orders x10

Wie is de klant

Telefoondiscounter is sinds 2015 gespecialiseerd in de online verkoop van refurbished iPhones. Door met goede voorwaarden te werken, zoals 14 dagen uitproberen, gratis verzending, 2 jaar garantie, etc. is Telefoondiscounter onderscheidend ten opzichte van de concurrent.

Vraag van de klant

Telefoondiscounter was al enkele jaren actief in de refurbished iPhones. Twee jaar lang was de omzet redelijk stabiel en zag Telefoondiscounter keurige resultaten zonder groei. Met Brandfirm wilde de organisatie echter de volgende stap zetten.

Oplossing van Brandfirm

Voor Telefoondiscounter hebben we Search (SEO en Ads) gecombineerd met conversieoptimalisatie. Tevens hebben we sterk geadviseerd op thema’s als levertijd en reviews. We zagen de conversie hierdoor verdubbelen wat ons de ruimte gaf meer te spenderen in Ads. Dit zorgde er weer voor meer order, rendement en uiteindelijk meer budget om terug te investeren. Inmiddels zijn we gearriveerd op een niveau dat bijna 10x hoger ligt dan sinds de start van de samenwerking in 2018.

Alle behaalde resultaten

Omzet en orders x1o

Wil jij ook groeien?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  1. Gratis analyse ter waarde van €320,
  2. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.