Multichannel campagne voor Telefoondiscounter

Voor Telefoondiscounter hebben wij zowel SEO als SEA ingezet. Daarnaast hebben we het design geoptimaliseerd en geadviseerd over operationele zaken, zoals levertijden en voorraad. Deze multichannel campagne heeft geleid tot een vertienvoudiging van omzet en orders.

Deze resultaten hebben ertoe geleid dat Telefoondiscounter een fulltime online marketeer heeft aangenomen.

Klant Telefoondiscounter
Resultaat Bestellingen & omzet x10

Over Telefoondiscounter

Telefoondiscounter is sinds 2015 gespecialiseerd in de online verkoop van refurbished iPhones. Telefoondiscounter onderscheidt zich van concurrenten door het gebruik van goede voorwaarden, zoals 14 dagen uitproberen en 2 jaar garantie.

Doel van de campagne

Telefoondiscounter zag al twee jaar keurige resultaten, maar realiseerde geen groei. Om de volgende stap te zetten en meer groei te realiseren zijn zij met Brandfirm in zee gegaan.

Strategie van Brandfirm

Voor Telefoondiscounter besloten we op meerdere kanalen in zetten. Uit onderzoek bleek dat op het gebied van search (SEO en Google Ads) nog veel te halen was. Daarnaast hebben we ingezet op conversie optimalisatie om meer te halen uit de huidige bezoekersaantallen. Hiervoor hebben we diverse optimalisaties in het design doorgevoerd.

Daarnaast zagen we dat levertijd en recensies een negatieve impact hadden op de prestaties. Samen met Telefoondiscounter maakten we een verbeterplan om deze zaken te verbeteren.

Als gevolg van de optimalisaties in het design zagen we het aantal conversies al snel verdubbelen, waardoor we meer ruimte hadden om in Google Ads te spenderen. Dit leverde opnieuw meer orders en rendement op, waardoor we de campagnes verder konden opschalen.

Resultaat van de campagne

Het optimaliseren van diverse aspecten van de website, bedrijfsvoering en advertentiecampagnes leidde tot meer budget. Dit werd steeds opnieuw geïnvesteerd om uiteindelijk de orders en omzet van Telefoondiscounter te vertienvoudigen ten opzichte van de start van de samenwerking.

Wil jij ook groeien?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 30+ collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  1. Gratis analyse ter waarde van €320,-
  2. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.