Succesvolle awareness campagne voor Stichting Rutgers

Voor Stichting Rutgers hebben we de Social Awareness campagne “Ben je oké?” uitgevoerd op diverse Social Media. Dit resulteerde in:

11 miljoen bereik

155 duizend interacties

Klant Stichting Rutgers
Resultaat 11 miljoen mensen bereikt
Diensten Google Ads

Wie is de klant

Stichting Rutgers is het kenniscentrum op het gebied van seksualiteit. Rutgers strategie voor 2017-2020 is jongeren versterken, om gezond en gelukkig te leven. Ze willen bijdragen aan het verbeteren van de seksuele en reproductieve gezondheid en rechten van iedereen. Hierbij richt Rutgers zich op jongeren onder de 30 jaar.

Vraag van de klant

De “Ben je oké?”campagne richt zich op het probleem van seksueel ongewenst gedrag op de dansvloer. Het was onze taak om de boodschap van Rutgers onder de aandacht te brengen bij zoveel mogelijk jongeren onder de 30 tegen een gelimiteerd budget. Tevens was het belangrijk dat jongeren interacten met de video en de website.

Oplossing van Brandfirm

We hebben een integrale Social Media aanpak gehanteerd. Instagram werd met name ingezet voor het genereren van veel bereik versus lage kosten. Vervolgens werd de bereikte doelgroep geheractiveerd op andere media als Facebook om de interactie aan te gaan. Tegelijkertijd draaide er campagnes op SnapChat waarmee gebruikers het fliter “Ik ben oké!” konden delen.

Op het hoogtepunt werd het filter 28.865 keer op een dag gedeeld. Tevens hebben we de targets voor het bereik met 122% overtroffen en de targets voor interacties met 211% overtroffen.

Alle behaalde resultaten

11 miljoen bereik

155 duizend interacties

Wil jij ook groeien?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën.

  1. Gratis analyse ter waarde van €320,
  2. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.