Menu

Overhemden.com

312% groei in organische bezoekers

Behaalde resultaten

Sinds de start - 3 jaar geleden - zijn de verkopen vanuit de organische zoekresultaten jaarlijks met minimaal 100% gestegen. Jaar in jaar uit.

312%

Meer organische bezoekers

501%

Meer omzet uit organisch

4.5K

Keywords in de top 20 van Google

Sean Heukels

Overhemden.com

“We zijn met name gecharmeerd van het persoonlijke contact en de snelle response. Het kan soms langer duren voordat een organische groeistrategie echt effect heeft – maar dan heb je ook wat neergezet. Ons bedrijf werkt met echte relaties en echte mensen – en daarvoor is een persoonlijke en eerlijke benadering op zijn plaats. Brandfirm bedankt!”

Wie is de klant?

Overhemden.com is een webshop gericht op mannenmode. Het is een clicks & bricks onderneming, met de fysieke winkel Heerenzaak in Amsterdam. Door een combinatie van persoonlijke service met hoge kwaliteit stoffen weet Overhemden.com elk jaar weer dubbele groeicijfers te realiseren. Deze resultaten leiden tot een 2e plaats in de verkiezing ING starter van het jaar 2015. Daarnaast staan ze in de top 250 webwinkels 2016 van Koopkompas.

Vraag van de klant

Overhemden.com bevindt zich in de modebranche. Doordat er veel partijen actief zijn is de concurrentie groot. Daarnaast is er een aantal sterke concurrenten actief. Voor Overhemden.com is het belangrijk om op de prioriteit zoekwoorden goede posities te bereiken. Daarnaast gaf Overhemden.com gedurende het traject aan dat zij behoefte hadden om inhouse trainingen te krijgen. Hiermee zouden zij het kennisniveau intern aanzienlijk kunnen verhogen. Deze kennis hebben zij vervolgens ingezet om ook zelf bij te dragen aan een betere online vindbaarheid.

De oplossing vanuit Brandfirm

Aan het begin van de SEO-campagne zijn er veel werkzaamheden door de specialisten van Brandfirm uitgevoerd. Door trainingen te geven kon het kennisniveau bij Overhemden.com snel stijgen. Mede daardoor konden we gezamenlijke kennissessies opzetten waarin tot op de dag van vandaag kennis wordt gedeeld waarbij beide partijen profiteren van elkaars opgedane kennis.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases