Menu

Mens & Relatie

130% meer aanvragen via de website

Behaalde resultaten

Voor Mens & Relatie hebben we SEO, Usability, copywriting & Google Analytics ingezet om tot een resultaat te komen van 130% meer aanvragen via de website.

130%

Meer aanvragen uit organisch verkeer

30%

Hoger conversiepercentage

637

Keywords in de top 20 van Google

Radboud Visser

Mens & Relatie

“Ik ben zo blij dat ik Nelson van Brandfirm heb leren kennen. Dat hij en zijn collega's verstand van zaken hebben staat buiten kijf. Wat een kanjers! Maar wat ik het meeste waardeer is de manier waarop ze open en transparant communiceren en rapporteren. Brandfirm zorgt er steeds voor dat ik een helder inzicht heb in wat er gedaan is en wat daarvan het effect is geweest. En dat maakt de samenwerking zo ontzettend krachtig!”

Wie is de klant?

Mens & Relatie is het grootste bureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. De cijfers liegen er dan ook niet om: 75% van de mensen die zich inschrijft vindt binnen één jaar een duurzame relatie. Deze geweldige cijfers zijn getoetst door de Reclame Code Commissie. Daarnaast is Mens & Relatie erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk.

Vraag van de klant

Mens & Relatie kwam bij ons terecht met de vraag hoe zij meer afspraken vanuit Google konden realiseren. Eén belangrijk aspect hierbij was het meetbaar maken van deze resultaten, hetgeen niet goed lukte bij binnenkomst in Google Analytics.

De oplossing vanuit Brandfirm

Om meer sales uit Google te realiseren moesten we eerst inzichtelijk krijgen welke doelen er op de website aanwezig waren. Aan de hand van parameters hebben wij verschillende meettrajecten inzichtelijk gemaakt door middel van Google Analytics.

Vervolgens is de website stap-voor-stap geoptimaliseerd voor SEO. Hierbij kan je denken aan on-page factoren, usability adviezen en techniek aan de achterkant van de website. De SEO geoptimaliseerde website is vervolgens kracht bij gezet middels een goed uitgedokterde linkbuildingstrategie.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases