Menu

Max & Luna

+377% meer opbrengst

Behaalde resultaten

Omdat Max & Luna vanaf de start bij ons klant is, kunnen we het beste een vergelijking maken tussen de eerste helft versus de tweede helft van onze samenwerking:

+377%

Meer opbrengst

+32%

Hogere ROAS

+311%

Bezoekers

Stefan van den Berg

Max & Luna

"Mede dankzij de concrete en direct uitvoerbare SEM adviezen van Brandfirm is Max&Luna vanaf het begin een succes gebleken. De mensen achter Brandfirm opereren als dagelijkse partners in business, wat wij als zeer prettig & doeltreffend ervaren”

Wie is de klant?

Max & Luna is het lifestyle platform voor honden- en kattenliefhebbers. Ze verkopen hele leuke en handige producten voor de favoriete huisdieren maar bieden ook super veel informatie waar de hond en kat nog gelukkiger door wordt. Het is een jong bedrijf. De webshop staat pas sinds mei 2016 live.

Vraag van de klant

Stefan en Juriaan zaten volop in de start-up fase toen wij aansloten als SEA partner. Het doel was om zo snel mogelijk te groeien met behoud van rendement. Max & Luna werkte naar een investeringsronde toe waarvoor bepaalde targets behaald moesten worden. Deze targets waren zeer ambitieus.

De oplossing vanuit Brandfirm

We zijn een intensieve samenwerking aangegaan waarbij snel schakelen en hard doorpakken centraal staat. Iedere kans die Brandfirm of Max & Luna ziet pakken we zo snel mogelijk op. Hierdoor is de campagne in korte tijd rendabeler geworden en heeft deze relatief veel volume gegenereerd.

Ook zijn we de Shopping campagnes gaan optimaliseren tot in het detail. We letten goed op wat de concurrentie doet, zorgen ervoor dat onze afbeeldingen en omschrijvingen uniek zijn en dat de juiste producten bij minstens 90% van de zoekopdrachten worden vertoond.

De eerste investeringsronde is gehaald en nu zijn we aan de hand van nog ambitieuzere doelen aan het doorzetten naar de tweede.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases