Menu

Jachthaven Kortenhoef

40% meer bezoekers via de website

Behaalde resultaten

Voor Jachthaven Kortenhoef is er SEO, SEA, re-marketing en analytics ingezet om tot een resultaat te komen van 40% meer bezoekers via de website.

40%

meer bezoekers via de website

1.1K

zoekwoorden in de top 20 van Google

Hans van der Laan

Jachthaven Kortenhoef

“Brandfirm gaf ons al vanaf het begin een perfecte indruk. De kennis, het meedenken en de gehele gang van zaken binnen Brandfirm waren voor ons redenen om gebruik te maken van hun diensten. Na een aantal maanden hadden veel zoekwoorden het doel al bereikt, namelijk een top drie ranking! We willen Brandfirm ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de goede service.”

Wie is de klant?

Jachthaven Kortenhoef is meer dan een jachthaven en ligt in de Gooi- en Vechtstreek. Het bedrijf is gericht op de recreatieve en toeristische sector. Door het aanbieden van meerdere recreatiemogelijkheden zijn ze al jaar-en-dag een begrip in de regio.

Vraag van de klant

Hans van Jachthaven Kortenhoef wilde de vindbaarheid in de regio vergroten. Met een SEO campagne moesten er nieuwe leads in de regio Gooi en Vechtstreek worden binnengehaald. Omdat Jachthaven Kortenhoef ook afhankelijk is van het seizoen, wordt er op de juiste momenten een SEA campagne ingezet.

De oplossing vanuit Brandfirm

De vindbaarheid van de website was bij de start al redelijk goed. We zijn begonnen met een zoekwoorden analyse om alle zoekwoorden in kaart te brengen. Vervolgens hebben we landingspagina’s aangemaakt en geoptimaliseerd voor de verschillende diensten die zij aanbieden. Alle processen worden gedurende het hele proces continu ondersteund met linkbuilding, zodat de autoriteit van de website onafgebroken wordt verhoogd.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases