Menu

Ibiza Mode

52% hoger conversiepercentage

Behaalde resultaten

Ibiza Mode groeit erg snel. Het is voornamelijk interessant om naar de vergelijking tussen 2015 en 2016 te kijken. In deze periode hebben we de onderstaande resultaten gerealiseerd.

144%

meer omzet t.o.v. 2015

2%

meer ROAS t.o.v. 2015

52%

hoger conversiepercentage t.o.v 2015

Tamara Timmermans

Ibizamode

“We zijn blij met Brandfirm als Google Adwords partner. Ze komen telkens met verbeterpunten en ideeën voor onze campagnes.“

Wie is de klant?

Ibiza Mode is een sterk merk dat opereert in een niche van Ibizastyle kleding. Ze hebben een goede webshop en een uitgebreide winkel waar ze recent naar zijn verhuisd. Ze verkopen niet alleen de kleding maar leven ook de lifestyle. Dit zie je goed terugkomen in de foto’s die ze grotendeels zelf maken en het ongelofelijk gave assortiment. Ook hebben ze 175.000 volgers op Facebook!

Vraag van de klant

Toen we startten bij Ibiza Mode stond de Adwords campagne van Ibiza Mode nog redelijk in de kinderschoenen. Het was dus aan ons om het account te structureren, te adviseren hoe de campagnes ingestoken moesten worden en om maximaal te profiteren van de sterke merken. Tamara heeft aangegeven dat er onbeperkt budget is mits het rendement hoog genoeg zou worden. Met die strategie kunnen ze enorm snel groeien. Wij zijn in 2014 gestart voor Ibiza mode.

De oplossing vanuit Brandfirm

Het beheren van een mode webshop kent enkele uitdagingen. Ibiza Mode heeft namelijk een vaak wisselend assortiment, verschillende sales in verschillende seizoenen en het account ziet er in de zomer heel anders uit dan in de winter.

Om die redenen hebben we ervoor gezorgd dat de communicatie tussen Ibiza Mode en Brandfirm zo soepel mogelijk verloopt en zijn we doorlopend bezig met het verkorten van de implementatietijd van nieuwe merken.

Aangezien het een groot account betreft, hebben we de verschillende typen campagnes opgesplitst in een eigen account. Op die manier kunnen we KPI’s beheren op type campagne niveau. Zo voorkomen we dat we cijfers van branded zoekopdrachten vergelijken met new business.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases