Menu

Hostnet

19% groei in organische bezoekers

Behaalde resultaten

Voor Hostnet zijn er backlink audits, technische SEO-analyses en onpage SEO-analyses uitgevoerd. Dit resulteerde in een organische groei van 19%.

19%

Groei in organisch verkeer in het eerste jaar

17.7K

Zoekwoorden in de top 20 van Google

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons erg goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.”

Wie is de klant?

Hostnet is een van de grootste hostingproviders van Nederland. Het bedrijf streeft ernaar om hun klanten zorgeloos te laten ondernemen. Daarnaast delen ze graag hun kennis en expertise om andere bedrijven te helpen en ondersteunen bij het ondernemen.

Vraag van de klant

Hostnet kwam bij ons om zijn dominante positie in de branche nog verder te verstevigen. Door een strak uitgestippelde SEO-campagne moesten er betere posities behaald worden, die meer bezoekers en conversies zouden opleveren. Hostnet is inmiddels al ruim 4 jaar klant.

De oplossing vanuit Brandfirm

Op basis van de bestaande website is een zoekwoordanalyse uitgevoerd. Hiermee kon gekeken worden of de juiste doelgroep werd aangesproken. Er werden nieuwe landingspagina’s aangemaakt om het aantal bezoekers te vergroten.

Vervolgens werd een grote technische analyse uitgevoerd. Hiermee moest een groot aantal intern concurrerende pagina’s worden gereduceerd. Uiteindelijk kon de interne concurrentie worden opgelost door het implementeren van 301-redirects.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases