Menu

Feelgood webstores

30% meer organische bezoekers

Behaalde resultaten

Door de SEO campagne waarin meerdere facetten van zoekmachine optimalisatie zijn doorgevoerd is het aantal bezoekers naar de website gestegen met 29,84%.

30%

meer organische bezoekers

20%

meer omzet uit de organische bezoekers

420

zoekwoorden in de top 20 van Google

Esther Verheijden

Feelgood Webstores

“We werken nu geruime tijd samen met Brandfirm en zijn er zeer tevreden over. Er wordt goed meegedacht en echt gekeken naar onze specifieke doelgroep. Ze komen met goede adviezen en geven geduldig antwoord op al onze vragen. De bezoekersaantallen zijn al mooi te gestegen. We kijken nu al uit naar een lange en prettige samenwerking!”

Wie is de klant?

Feelgood webstores is de overkoepelende organisatie achter Love, Peace & Joy, De Oude Speelkamer en Djello. Met deze webwinkels richten zij zich op het verkopen van o.a. woon- en kinderaccessoires met een hoog ‘feel good’-gehalte. Dit combineren zij met een prettige shopervaring die leidt tot een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Vraag van de klant

Esther en Ellen van Feelgood webstores kwamen bij ons terecht met Love, Peace & Joy. De website moest beter gevonden worden in de organische resultaten van Google. Door een betere vindbaarheid kunnen zij nieuwe leads naar hun website trekken.

De oplossing vanuit Brandfirm

Eerst moesten de pagina’s van de website worden verbeterd. Met een on-page rapport en content advies kon de website geoptimaliseerd worden. Daarnaast zijn we bezig geweest met het optimaliseren van de techniek, zodat merken die zij verkopen beter presteren in de organische resultaten.

De website is gebruiksvriendelijker gemaakt met behulp van onze adviezen over de lay-out. Om meer verkeer te genereren zijn op basis van een zoekwoordanalyse nieuwe landingspagina’s aangemaakt.

  • Wil jij ook groeien?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar andere cases?

Elke dag helpen wij bedrijven te groeien door middel van online marketing. Bekijk één van onze andere cases waar we trots op zijn.

Naar alle cases