Ga naar inhoud

Werken op een inspirerende plek

Inspirerend werken is voor Brandfirm niet nieuw. Van januari tot en met maart krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om naar Bali te vliegen, om daar drie tot vier weken te werken. Dat Bali inspirerend is, hoeven we vast niet uit te leggen, maar dat gevoel wil je het hele jaar door ervaren. Het management wilde buiten de deur brainstormen over de plannen voor het tweede deel van 2018. Geen hutje op de hei, maar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam: bij Wicked Grounds.

Waarom werk je productiever op een inspirerende locatie?

Vraag het de klanten van Wicked Grounds en ze zeggen na afloop dat ze een productieve meeting hebben gehad. Dat is het resultaat van een off-site meeting. Weg van kantoor, een nieuwe omgeving, geweldige hospitality en een ruimte die je inspireert. Geen heisessie op de Veluwe, maar midden in de stad rust vinden.

The-Lodge-Wicked-Grounds

Steeds meer corporate bedrijven wijken uit naar andere locaties voor een meeting. Het eigen kantoor is voor werknemers een bekende omgeving. In een bekende omgeving wijk je niet af van je gewoontes. Je stoort je collega wanneer je die nodig hebt, checkt je mail en staat om de zoveel tijd even op om koffie te halen. Door met je collega’s naar een locatie buiten kantoor te gaan, komt er een gevoel van urgentie om iets te bereiken. Je bent niet voor niets naar deze locatie gegaan en je hebt er in je agenda rekening mee gehouden dat je even weg bent.

Een nieuwe omgeving inspireert en trekt je uit de bestaande denkpatronen. Het doorbreken van die vaste patronen resulteert in een productieve, inspirerende sessie.


“Door de toffe en inspirerende omgeving van Wicked Grounds verliep onze meeting perfect. Alles zag er verzorgd uit en de lunch + tussendoor snacks waren top!”

Robin Landweer, Teamleider Design


Wat kun je verwachten van Wicked Grounds?

De faciliteiten kan Wicked Grounds aanpassen op jouw wensen. Bij vergaderingen wil je natuurlijk de faciliteiten die je van kantoor ook gewend bent. Denk aan een geluidssysteem, beamer of scherm, flip-overs, notitieboekjes, pennen en post-its. Bij zo’n intensieve sessie is voeding van essentieel belang en daarom kan een lekkere catering niet ontbreken. Bij een inspirerende locatie zit je natuurlijk niet te wachten op filterkoffie en kleffe broodjes. Wicked Grounds serveert daarom een heerlijke biologische catering met verse smoothies, lekkere broodjes, healthy snacks én fairtrade koffie.


“Bij Wicked Grounds vind je een vibe die je normaal niet in Nederland aantreft. Het doet denken aan hippe spots en community’s op Bali.”

Remco van der Boon, Partner


Wicked-Grounds-11-1

Onze vergaderlocatie bij Wicked Grounds

Onze MT meeting werd gehouden in The Lodge van Wicked Grounds. Wicked Grounds omschrijft deze ruimte zelf als: ‘Als jij niet naar Bali komt, komt Bali wel naar jou’. Dat was precies de vibe die wij zochten. The Lodge is intiem, maar zeker niet klein. Grote, groene planten, veel licht en een huiselijke inrichting. Naast de grote tafel met comfortabele stoelen konden wij ons even terug trekken op het lounge gedeelte.


“Het was fijn om in een huiselijke sfeer te brainstormen. Mede door de inspirerende locatie hebben wij toffe plannen voor 2018 op papier gezet.”

Christiaan Pol, Directeur Brandfirm


Wij komen zeker nog een keer terug!

Gerelateerde bericht

Onderstaande online marketing cases zijn een selectie van resultaten die we behalen.