Menu

Bing Ads uitbesteden

Minder kosten per klik en weinig concurrentie zorgen voor hoger rendement

Op zoek naar een Bing Ads specialist?

Bing Ads is een relatief goedkope manier om meer leads te genereren. Wil jij weten of Bing ook voor jou interessant is? Vraag dan de gratis Bing review aan.

Waarom de review?

  • Gratis analyse t.w.v. €170,-
  • Ontdek of Bing interessant is voor je bedrijf
  • Helder inzicht in de te verwachten kosten
  • Een datagedreven stappenplan voor Bing Ads
  • Duidelijke calculatie van de te verwachten opbrengsten

Waarom doen we dit gratis?

Samen met de Bing review doen wij een voorstel om de campagne in te richten. Veel bedrijven accepteren dit voorstel, maar de keuze is geheel aan jou. De review is en blijft vrijblijvend.

Google Partner met een beoordeling van 9,7.

2 nominaties Dutch Search Awards 2017.

Bing adverteren biedt mogelijkheden waar veel organisaties zich niet bewust van zijn. De kosten per klik zijn lager dan bij Google Adwords en het conversiepercentage is vaak hoger. Alhoewel het bereik lager ligt dan bij Google Adwords, is het een goede toevoeging aan je zoekmachine marketing mix.

Guus Foks

Bing Advertising Specialist

Het Bing proces in 6 stappen

1

Strategie bepalen

Aan de hand van de Bing review stellen we vast welke onderdelen zo snel mogelijk opgepakt moeten worden. Tevens stellen we de doelen vast en spreken we af welke uitingen er in de advertenties gebruikt gaan worden.

2

Inrichten van de campagnes

Op basis van het fundament worden de campagnes ingericht. Uiteraard wordt alles eerst ter goedkeuring aan jullie voorgelegd. De Bing set up wordt in een duidelijke spreadsheet gecommuniceerd.

3

Inrichten van Analytics

Doelen stellen is één ding, maar we moeten uiteraard wel zeker weten dat jouw doelen ook goed worden gemeten. Om die reden richten we Analytics op een dusdanige manier in dat beide partijen duidelijk inzicht hebben in de resultaten.

4

Advies over de website

Voordat je campagnes live gaan wordt de website gecontroleerd. We lopen de conversie funnels door om te kijken waar welk onderdeel beter kan presteren. Op die manier zorgen we ervoor dat de conversie van de website beter wordt.

5

Maandelijkse optimalisatie

Na livegang gaan we in sprints van een maand het resultaat van de campagnes verbeteren. Hierin sturen we op duidelijke targets en maken we het resultaat zo goed mogelijk inzichtelijk.

6

Uitbreiden naar multi-channel

Zodra we successen boeken met Bing kunnen we eventueel uitbreiden naar meerdere kanalen. Bijvoorbeeld door AdWords, Facebook, LinkedIn of YouTube in te zetten. We zien dat ieder kanaal dat je toevoegt het ander weer versterkt. Wij zullen jou proactief de groeimogelijkheden adviseren. De keuze of wij er vervolgens mee aan de slag gaan, ligt geheel bij jou.

Het is tijd...

Vraag de Bing Advertising review aan

Wie zijn wij?

Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. Dat is waar we het voor doen en daar zijn we aantoonbaar goed in. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 25 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als Google Premier Partner met een beoordeling van een 9,7 en twee Dutch Search Awards nominaties op zak, behoren wij tot de top van de Nederlandse online marketing bureaus.

Dus, waar wacht je nog op?

Vraag de Bing Advertising review aan

Dit zeggen onze klanten

Willem Jan Rutgers

Hostnet

“Brandfirm helpt ons er goed om onze posities in de zoekresultaten te verbeteren en te behouden. Ze denken actief mee in oplossingen, communiceren helder en komen afspraken na.“

Rodney Pikaar

Mentaal Beter

“De samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten.“

Martijn Stelder

E-carnavalskleding

“Bijna direct waren de effecten al zichtbaar in bezoekersaantallen en posities. De korte communicatie en knowhow zorgt voor een zeer prettige samenwerking.“

Michelle Plaisier

Vip-Kidz

“Wij zijn als klant erg tevreden over Brandfirm. Wij ervaren de samenwerking dan ook als prettig, betrokken, persoonlijk en het leidt tot zichtbare resultaten.“

Advertising team

Het team bestaat uit 6 specialisten met diverse achtergronden. Van links naar rechts: Nick, Kevin, Guus, Bart, Thu en Cas.

Ook AdWords overwogen?

AdWords is het advertentieprogramma van Google. We zien dat Google een veel groter bereik biedt dan Bing. Het is dus zeer interessant om naar de combinatie van Bing en Google AdWords te kijken. Vraag een offerte aan voor deze combinatie.

Vraag een offerte aan

Waarom Brandfirm voor Bing Advertising?

  • Bing certified company
  • Duidelijk inzicht in de kansen van Bing
  • Bing als onderdeel van de multi-channel strategie
  • Tweemaal genomineerd voor de Dutch Search Awards
seo team

Tot snel!

Wij kijken ernaar uit om de review van jullie account te maken. Als je nog vragen hebt dan kan je ons bereiken via 020-2170358 of even een mailtje sturen naar info@brandfirm.nl.